Latvijā radīts rīks padara mājas lapu izveidi pieejamu ikvienam

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu programmētāji radījuši inovatīvu servisu, kas vienkāršiem interneta lietotājiem paver iespējas pašu spēkiem radīt modernas mājas lapas un interneta veikalus.

Mozello (www.mozello.lv) – vienkāršam lietotājam draudzīgais un pasaulē pirmais ar mobilajām ierīcēm pilnībā saderīgais mājas lapu izveides rīks – dod iespēju mazajiem uzņēmējiem un privātpersonām attīstīt savu biznesu Internetā pašu spēkiem, ietaupot laiku un līdzekļus.

«Ienākšana pārpildītajā mājas lapu izstrādes tirgū bija nedaudz biedējoša,» atzīst idejas autors Kārlis Blūmentāls. «Tomēr jau no paša sākuma mēs zinājām, kā atšķirsimies no konkurentiem. Mēs izvirzījām mērķi radīt automatizētu mājas lapu izveides rīku, kas būtu tik vienkāršs, ka jebkurš Interneta lietotājs ar to pats varētu sākt veidot mājas lapas dažu minūšu laikā, bez jebkādas apmācības.»

Mozello uzstāda jaunu standartu lietošanas ērtuma ziņā, nodrošinot lietotājus ar vienkāršu un saprotamu darba vidi, kas ļauj izveidot modernu mājas lapu daudz ātrāk un ērtāk nekā ar citiem līdzīgiem rīkiem. Atšķirībā no ārzemju konkurentiem Mozello ir piemērots arī Latvijas tirgum, jo nodrošina latviešu valodas atbalstu un ļauj veidot mājas lapas vairākās valodās.

Mozello ir pasaulē pirmais ar mobilajām ierīcēm pilnībā saderīgais mājas lapu izveides serviss, kas gala lietotājiem ļauj automātiski radīt responsīvas – vienlaicīgi gan datoriem, gan mobilajām ierīcēm piemērotas – tīmekļa vietnes ar modernu dizainu un pilnu funkcionalitāti. Pie kam mājas lapas var veidot un papildināt gan ar datoru, gan ar planšeti, un tam nav nepieciešama īpašu aplikāciju uzstādīšana.

Neskatoties uz vienkāršību, Mozello nodrošina visas pilnvērtīgas mājas lapas izveidei vajadzīgās funkcijas – plašu dizaina variantu izvēli, pielāgošanas iespējas, mārketinga rīkus, sociālo tīklu saites, interneta veikalus, kā arī ierastās satura formatēšanas un rediģēšanas iespējas.

Mozello piedāvā gan bezmaksas, gan maksas pakalpojuma plānu. Abi varianti ļauj izveidot modernu, mobilajām ierīcēm draudzīgu mājas lapu vai interneta veikalu. «Uz mākoņskaitļošanu balstītā sistēmas arhitektūra ļauj mums samazināt izmaksas tiktāl, ka varam piedāvāt lietotājiem mājas lapu izstrādi pat bez maksas,» saka Kārlis Blūmentāls.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu