Tualetes papīru meklē ar aplikācijas palīdzību (12)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nu jau tūkstošiem venecuēliešu savos viedtālruņos ir lejupielādējuši aplikāciju, kas viņiem palīdz tualetes papīra meklējumos.

Sadzīvē nepieciešamais papīra izstrādājums Dienvidamerikas valstī patlaban ir liels deficīts, un ekonomisti tajā vaino valdības īstenoto cenu kontroli.

Tā kā bez tualetes papīra civilizēta cilvēka ikdiena ir grūti iedomājama, attapīgi venecuēlieši ir izstrādājuši aplikāciju Abasteceme (Apgādā mani), ar kuras palīdzību tās lietotāji viens otru informē par lielveikaliem, kur prece vēl ir dabūjama, raksta Telegraph.co.uk.

Foto: Reuters/ScanPix

Šobrīd aplikācija ir lejupielādēta jau vairāk nekā 12 tūkstošus reižu un, pēc tās izstrādātāja Hosē Augusto Montielas teiktā, vairumu lejupielāžu veikuši Karakasas iedzīvotāji.

«Nepietiekamā daudzumā ir daudz dažādu preču, taču cilvēkus visvairāk uztrauc tualetes papīra deficīts. Neviens neapzinājās, cik tualetes papīrs ir nepieciešams, kamēr tas nebeidzās,» - tā Augusto Montiela.

Tikmēr jaunais Venecuēlas prezidents Nikolass Maduro ir pārliecināts, ka pret valdību noskaņoti grupējumi apzināti izpērk sadzīves pamatpreces, lai destabilizētu situāciju valstī.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu