HTC papildina One saimi ar modeli A9

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HTC

HTC laidis klajā jaunāko papildinājumu HTC One ģimenē – viedtālruni HTC One A9. Tas apvieno pārdomātu dizainu ar HTC inovācijām un Google Android jaunākajām aktualitātēm. HTC uzskata, ka One A9 dizains, jaunākās Android 6.0 Marshmallow funkcijas un HTC Sense nodrošina lietotājam nepārspējamu lietošanas pieredzi.

«HTC ir viedtālruņu pionieris. Mums bija pirmais Android viedtālrunis, pirmais Windows viedtālrunis un pirmais 4G viedtālrunis, kā arī pirmais tālrunis ar metāla vienlaidu korpusu,» stāsta HTC priekšsēdētāja un izpilddirektore Čera Vanga (Cher Vang), piebilstot, ka telefons startē tirgū, kurā dominējošā kompānija kontrolē katru tālruņa aspektu.

Jaunā telefona korpusu raksturo metāla apdare, noapaļoti stūri un bagātīga krāsu palete. One A9 būs pieejams matētā oglekļa pelēkā, opāla pelēkā, topāza zeltītā un tumšā granāta krāsā. Visu papildina 5 collu, 2.5D Corning Gorilla Glass 4, Full HD AMOLED ekrāns.

Tā kā mūsdienās viedtelefons bieži vien pilda fotokameras funkcijas, One A9 ir apgādāts ar attēlveidošanas sistēmām, kas pēc HTC domām nodrošinās labu kadru jebkurā situācijā. Galvenās kameras izšķirtspēja ir 13MP, un tai ir Optical Image Stabilization (OIS) sistēma, kā arī virkne noderīgu fotografēšanas režīmu, piemēram, Pro, ar kuru pat amatieris iegūs labu attēlu, un RAW capture, lai iegūtu vēlākai apstrādei piemērotu izejmateriālu. Priekšējā (selfiju) kamera ar HTC UltraPixel sensoru tikmēr palīdzēs iemūžināt pašportretus pat vāja apgaismojuma apstākļos.

Vienkāršākai foto apstrādei paredzēta Photo Editor lietotne, kas uzlabos attēlu ar vienu pieskārienu, turpretī HTC One A9 Hyperlapse rediģēšanas rīks var paātrināt uzņemtos video pat 12 reizes, būtiskiem notikumiem piešķirot vairāk drāmas un dinamikas.

HTC One A9 ir viens no pirmajiem telefoniem, kurš ieguvis Android 6.0 Marshmallow operētājsistēmu. Tā apvieno jaunākās Google inovācijas un HTC Sense vienkāršību, tai skaitā arī pirkstu nospiedumu skeneri, Google Now on Tap funkciju, kura intuitīvi sniedz detalizētāku informāciju par visu ekrānā atspoguļoto u.c.

One A9 ātrdarbību nodrošina Qualcomm Snapdragon 617 64 bitu astoņu kodolu procesoru, 3 GB RAM. Tālrunis pieejams 16 un 32GB iebūvētās atmiņas konfigurācijās, un to iespējams papildināt ar SD atmiņas karti ar ietilpību līdz 2TB.

Pārdošanā HTC One A9 Baltijas tirgū nonāks novembrī un tiks piedāvāts divās krāsās - oglekļa pelēkā un opāla pelēkā. Viedtālruņa aptuvenā cena būs 590-630 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu