Mainīsies iPhone izlaišanas grafiks - iPhone 7 iznāks ātrāk

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Jau četrus gadus pēc kārtas Apple savu viedtālruņu jaunākās versijas prezentē septembrī, un arī jaunākie iPhone 6s un iPhone 6s Plus pārdošanā nonāca 25.septembrī. Tomēr jau nākamgad prezentāciju shēmā varētu tikt ieviestas korekcijas, proti, iPhone 7 pirmizrāde un laišana tirgū varētu notikt agrāk. Par to, atsaucoties uz ticamiem avotiem, vēsta AppleInsider

Kurā mēnesī turpmāk varētu notikt jauno viedtālruņu modeļu prezentācija, pagaidām gan nav skaidrs.

Līdz iPhone 4s visi Apple viedtelefoni tradicionāli tika prezentēti jūnijā vai jūlijā. iPhone 4s bija vienīgais izlecējs, jo pārdošanā nonāca 2011.gada Ziemassvētku periodā decembrī. iPhone 5 veikalu plauktos nokļuva 2012.septembrī, un kopš tā laika Apple strikti turējās pie tirgus debijas tieši šajā mēnesī.

Ņemot vērā visas iepriekšējās paaudžu un attiecīgi arī modeļu numuru maiņas, ievērojami ir mainījies arī iPhone dizains. Gaidāms, ka tā notiks arī kārtējās paaudžu maiņas rezultātā, un tirgus analītiķus tas dara bažīgus. Viņi prognozē, ka iPhone 6s dzīves cikla beigās varētu ievērojami samazināties pieprasījums pēc tā, jo patērētājs, visticamāk, nepacietībā nogaidīs, kāds tad būs jaunais iPhone 7.

Lai kliedētu bažas un novērstu kritumu kopējos pārdošanas apjomos, Apple tādējādi varētu iPhone 7 apgrozībā laist vēl pirms 2016.gada septembra.

Paralēli šiem jaunumiem par ļoti uzticamu avotu uzskatītais analītiķis Mings Či Kuo vēsta, ka

Apple nopietni apsver iespēju 2016.gada pirmajā pusē sākt 4 collu viedtālruņa masveida ražošanu.

Tas nozīmē, ka nākamgad dienas gaismu ieraudzīs ne tikai iPhone 7 un 7 Plus.

Pēc Kuo rīcībā esošās informācijas, 7.sērijas viedtelefonu masveida ražošana sāksies 2016.gada trešajā ceturksnī, tātad periodā starp jūliju un septembri.

Visbeidzot analītiķis vēsta, ka iPhone 7 Plus varētu saņemt pat 3 GB operatīvo atmiņu jeb par 1 GB vairāk nekā iPhone 6s Plus un par 2 GB vairāk nekā iPhone 6 modeļiem. Pēc viņa domām, 3 GB RAM ekskluzīvi tiks piedāvāti tikai 5,5 collu iPhone 7s Plus telefoniem, kam mazākais 4,7 collu iPhone 7 aizvien piedāvās A10 centrālo procesoru un 2 GB RAM.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu