Viedpalīgam ERNEST jauns risinājums auto parku pārraudzībai

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijā izstrādāto auto un mājas viedpalīgu «ERNEST» autori ir radījuši jaunu risinājumu korporatīvo automašīnu parku pārraudzībai – «ERNEST AUTO GPS».

Par to TVNET pavēstīja «ERNEST» ražotāja «Valet & Knave» pārstāve Marta Kaktiņa.

Viedpalīgs sniedz iespēju pārraudzīt visa sava autoparka ekspluatāciju vienā platformā – Ernestapp.com un mobilajā aplikācijā. Risinājums ir piemērots loģistikas uzņēmumiem, taksometru parkiem, autoskolām vai saimniecībām, kā arī lielākiem un mazākiem uzņēmumiem un privātpersonām, kuriem ir būtiska automašīnu GPS uzraudzība.

Šis ir ceturtais «ERNEST» produkts, un tas ir radīts trīs mēnešu laikā pēc pirmā viedpalīga prezentācijas.

Foto: Publicitātes foto

«ERNEST AUTO GPS» izstrāde ir konceptuāli pabeigta, tomēr šobrīd norisinās BETA prototipu noslēdzošā testēšanas fāze. Ieinteresētiem uzņēmumiem ir iespēja pieteikties pie «ERNEST» izstrādātājiem, lai saņemtu prototipus testēšanai, pēc kā jāsniedz atsauksmes.

Tāpat kā citi šāda tipa produkti, jaunākais «ERNEST» izstrādājums sniedz informāciju par transportlīdzekļa pārvietošanās ātrumu, laiku un maršrutu. Visu pārredzamo informāciju iespējams eksportēt Excel/PDF formātu dokumentos atskaišu sagatavošanai un izmantošanai ārpus Ernestapp platformas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu