Deg arī iPhone baterijas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Viens no aizvadītā gada lielākajiem skandāliem mobilo viedierīču tirgū bija saistīts ar planšettelefonu Samsung Galaxy Note 7 pēkšņo un neapturamo aizdegšanos.

Dienvidkorejas kompānijai telefona neveiksmīgā konstrukcija, kuras dēļ baterijas mēdza pārkarst un neizturēt slodzi, maksāja ļoti daudz.

Sākumā aizdegās atsevišķas Note 7, un tad tās tika atsauktas. Turpinoties incidentiem, tās drošības apsvērumu dēļ nebija atļauts ienest vairāku aviosabiedrību lidmašīnās. Visbeidzot ierīce tika atsaukta no tirdzniecības un arī ražošanas.

Nesen incidents Austrālijā tikmēr rāda, ka ar baterijām joki ir mazi arī tad, ja runa ir par citu zīmolu viedtālruņiem. Proti, pirmdien Kvīnslendā kāds pārītis austrāliešu bija ieradušies Apple servisa centrā, lai remontam nodotu iPhone 6 Plus ar sabojātu ekrānu. Šāds bojājumus ir visai bieža parādība, tomēr ne tik bieža ir bojātā telefona aizdegšanās.

Tieši aizdegšanās notiek un šis mirklis ir iemūžināts novērošanas kameru video, kad vīrietis pieskaras ekrānam. Ierīce sāk kūpēt, un servisa centra darbiniekam nekas cits neatliek, kā ķerties pie ugunsdzēšamā aparāta. Tas palīdz briesmas novērst, tomēr veikalu esot nācies slēgt uz visu atlikušo dienu indīgo izgarojumu dēļ, raksta Dailymail.co.uk.

Tas pierāda vien to, ka no aizdegšanās nav pasargāta neviena ierīce, lai kāds būtu zīmols uz tās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu