Nacionālās operas Gadumijas koncertos skanēs dzirkstošs muzikālais kokteilis

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas Nacionālās operas (LNO) tradicionālajos Gadumijas koncertos šogad skanēs dzirkstošs muzikālais kokteilis, pavēstīja LNO sabiedrisko attiecību vadītāja Irbe Treile.

Koncerti notiks 27., 28. un 30.decembrī, kā arī 3. un 6.janvārī.

Koncerta mākslinieciskais vadītājs būs Mārtiņš Ozoliņš, režisore – Elita Bukovska.

Programmā iekļautas Gaetāno Doniceti, Rudžjēro Leonkavallo, Volfganga Amadeja Mocarta, Žaka Ofenbaha, Džoakīno Rosīni un Georga Frīdriha Hendeļa operu valdzinošākās ārijas, Johana Štrausa operetes dzīvespriecīgā mūzika, kā arī populārākās dziesmas no mūzikliem «Nožēlojamie», «Vestsaidas stāsts», «Šahs», «Evit»» un citiem.

Gadumijas koncertos piedalīsies LNO solisti Jānis Apeinis, Raimonds Bramanis, Mihails Čuļpajevs, Laura Grecka, Rihards Mačanovskis, Evija Martinsone, Rihards Millers, Krišjānis Norvelis, Armands Siliņš, Inga Šļubovska, Jūlija Vasiļjeva un Kristīne Zadovska, koris un orķestris. Koncertu vadīs aktieris Andris Bulis. Koncerta vizuālo noformējumu veido scenogrāfs Andris Freibergs un kostīmu māksliniece Kristīne Pasternaka.

Biļetes LNO un «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā gan pieejamas vairs tikai uz papildkoncertu 6.janvārī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu