Dailes teātrī sāksies Vecgada koncerti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Kviesis

Šovakar plkst.18.30 Dailes teātrī gaidāms pirmais no Vecgada koncertiem, aģentūru LETA informēja Dailes teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Jakovļeva.

«Mēs zinām, kas ir Vidusjūras virtuve. Mēs zinām, kas ir kaukāziešu temperaments, un arī to, kas ir angļu humors. Mēs zinām, ka latvieši ir dziedātāju tauta. Bet kas ir tā īstā nošu kombinācija, kas mūs aizkustina un uzrunā? Kas liek mums smieties, raudāt, cīnīties vai celties kājās? Dailes teātra aktieri ļausies atraktīvam detektīvam, kurā caur visiem zināmajām un iemīļotajām «Mikrofona» aptaujas dziesmām tiks meklēts mūsdienu latvietības kods,» par koncerta tapšanu pastāstīja Jakovļeva.

Koncertā piedalīsies aktieri Olga Dreģe, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Ieva Segliņa, Aija Dzērve, Inita Dzelme, Lauris Dzelzītis, Gints Grāvelis, Intars Rešetins, Aldis Siliņš, Gints Andžāns, Juris Strenga un Juris Frinbergs.

Koncertu veidojis režisors Gundars Silakaktiņš, kurš kopā ar Jurati Silakaktiņu ir arī scenārija autors. Arī kostīmi ir Silakaktiņas pārziņā. Koncerta scenogrāfs ir Mārtiņš Vilkārsis, bet mūzikas konsultants - Juris Vaivods.

Vecgada koncerti Dailes teātrī paredzēti arī rīt, 20.decembrī, 23.decembrī un katru dienu no 26.decembra līdz 30.decembrim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu