Tiešraide: iededz viedeglīti ar labiem vārdiem par Latviju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju LMT Straume aicina ikvienu Latvijas iedzīvotāju līdz 2017. gada 1. janvārim palīdzēt iemirdzēties Latvijas pirmajai viedeglītei un sekot līdzi tās svētku rotai tiešraidē. Viedeglīti iespējams iedegt, daloties sociālajos tīklos ar labām ziņām un panākumu stāstiem ar tēmturiem #Latvijavar un #manaLatvija.

Pirmās Latvijas viedeglītes programmēšanā piedalījies ministru prezidents Māris Kučinskis kopā ar LMT prezidentu Juri Bindi, aicinot iedzīvotājus apgūt moderno tehnoloģiju lietošanu un padarīt Latviju par viedvalsti.

Viedeglītes izgaismošanai iespējams izmantot sociālo tīklu platformas Twitter un Facebook. Twitter vidē, lietojot tēmturus #LatvijaVar vai #ManaLatvija, katrs ieraksts liks viedeglei iemirdzēties, tieši tāpat kā katrs «Patīk» ziņām par viedeglīti Ministru kabineta vai LMT Facebook kontā ar komentāru par saviem vai citu panākumiem.

Viedegles iemirdzēšanas līdz 2017. gada 1. janvārim ir skatāmas tiešraidē arī Ministru kabineta interneta vietnē www.mk.gov.lv un lietotnē LMT Straume, kā arī internetā: https://straume.lmt.lv/viedegle.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu