Deg klubs "Essential" (234)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien pirms pirms pulksten 14 bija aizdegusies ēka Elizabetes un Skolas ielas krustojumā, kurā atrodas populārais klubs "Essential", novēroja portāls TVNET.

Ziņa papildināta ar VUGD komentāru 4. rindkopā

Pie ēkas tajā laikā atradās trīs ugunsdzēsēju automašīnas un ugunsdzēsēji rosījās gan ēkas iekšienē, gan ārpusē. No ēkas jumta cēlās gaiši dūmi.

Ugunsdzēsēji piekļūst pie ūdens, lai glābtu degošo klubu "Essential"
Ugunsdzēsēji piekļūst pie ūdens, lai glābtu degošo klubu "Essential" Foto: TVNET

Kluba pārstāve portālam TVNET pastāstīja, ka, visticamāk, ugunsgrēks izcēlies ēkas skurstenī vai jumta daļā. Šodien klubs nebija atvērts apmeklētājiem un tajā atradās vien administrācijas pārstāvji. Cietušo uguns nelaimē neesot.

Notikuma vietā bija ieradusies arī policija. Krustojumā ierobežota satiksme.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses sekretāre Inga Vetere atklāja, ka viena no varbūtībām, kāpēc izcēlies ugunsgrēks, varētu būt kluba mansardā notikušie remontdarbi, tomēr policija turpinot izmeklēšanu. "Dzēšamā platība nav bijusi liela, tomēr radušās grūtības ar piekļūšanu degšanas vietai,"  stāsta VUGD pārstāve.

Dūmi, degot klubam "Essential"
Dūmi, degot klubam "Essential" Foto: TVNET

Pusē Rīgas naktsklubu nav ievērotas ugunsdrošības prasības

Portāls TVNET jau vēstīja par Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšnieka Ainara Penča izteikumiem, ka 30 Rīgas atpūtas un izklaides vietās nav ievēroti ugunsdrošības noteikumi. Pencis pagājušā gada nogalē atzina, ka situācija galvaspilsētas naktsklubos ir "diezgan bēdīga".

Komentāri (234)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu