Strīda laikā vīrietis iekausta paziņu, kura no gūtajām traumām mirst

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kārtības sargi aizturējuši vīrieti, kurš strīda laikā iekaustījis paziņu, kura no gūtajām traumām mirusi, informēja Valsts policijā.

Policija norāda, ka pagājušajā nedēļā, naktī uz 13.decembri, Zemgales iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz Jaunmoku ielu, Rīgā. Zvanītājs bija kāds 1957. gadā dzimis vīrietis, kurš ziņoja, ka viņa dzīvesvietā izcēlies konflikts, kā rezultātā viņa paziņa no gūtajām traumām mirusi.

Ierodoties notikuma vietā, policisti konstatēja kādas 1958.gadā dzimušas sievietes līķi. Policijas darbinieki noskaidroja, ka sieviete bija ieradusies ciemos pie vīrieša un abi kopīgi lietojuši alkoholiskos dzērienu, līdz kādā brīdī abu starpā izcēlies strīds. Konflikta laikā vīrietis sievietei nodarīja smagus miesas bojājumus, kā rezultātā viņa no gūtajām traumām notikuma vietā mira.

Aizturētais vīrietis jau iepriekš bijis sodīts par analoģisku gadījumu. Aizturēšanas brīdī policisti vīrietim konstatēja 2,8 promiļu reibumu.Par notikušo sākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Šādam noziedzīgam nodarījumam likumā paredzēts sods - brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un policijas kontrole uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Svētdien tiesa vīrietim piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu