TP pamet arī Līvānu nodaļa (84)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija/TVNET

Tautas partiju (TP) pametusi Līvānu nodaļa, kas ir aptuveni 20 biedru. To vidū ir arī Saeimas deputāts Jānis Klaužs, šodien raksta laikraksts "Diena".

Līvānu novada domes priekšsēdis Andris Vaivods, kurš TP bija trīs gadus, atzinis, ka lēmums partijā nepārreģistrēties ir pieņemts jau pirms TP aiziešanas no valdības un ir vairāk protests pret varas partiju īstenoto politiku kopumā.

Saeimas TP frakcijā, kurā palikuši 18 deputātu, atbalstītāja statusā jau darbojas Raimonds Pauls, kurš arī nepārreģistrējās. Pārreģistrācijas anketu nav aizpildījis arī Rēzeknes novada domes priekšsēdis Monvīds Švarcs. Līvānu novada domes vēlēšanās TP uzvarēja, iegūstot septiņus mandātus. Taču par to, ka līvānieši gatavojas partiju atstāt, liecināja arī tas, ka no sava vidus viņi neizvirzīja pārstāvi TP valdes reģionu padomē.

Vaivods izteica nožēlu, ka, savstarpējo strīdu pārņemti, partiju pārstāvji domā tikai par vēlēšanām, bet neapzinās, cik bezcerīgā situācijā ir cilvēki laukos, kur nav darba, beidzas bezdarbnieka pabalsti un daudzi atstāj valsti, ieskaitot uzņēmējus, jo valdības īstenotā nodokļu politika ir tikai papildu slogs mazāk nodrošinātajiem un uzņēmējiem.

"Līdz šim pašvaldības valsti uzturēja, bet tagad cilvēku maksātnespēja ir katastrofāla, un mēs nezinām, ko viņiem atbildēt," atzina Vaivods. Viņaprāt, valdība nav neko darījusi, lai, izmantojot aizņēmumu, attīstītu ražošanu un palielinātu nodokļu ieņēmumus.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā par izstāšanos no TP Saeimas frakcijas paziņoja Saeimas deputāte Aija Barča.

Komentāri (84)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu