Zemās grīdas tramvaji uz Imantu tomēr sāks kursēt tikai pēc vēlēšanām

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tā kā jāpabeidz drošības testus zemās grīdas tramvajiem pielāgotajai infrastruktūrai, tie uz Imantu sāks kursēt 5.jūnijā, nevis 17.maijā kā bija plānots līdz šim, informēja pašvaldības SIA «Rīgas satiksme» pārstāvis Viktors Zaķis.

Līdz ar to visas izmaiņas, kas bija plānotas tramvaju kustības sarakstos no 17.maija, tai skaitā tramvaja maršruta Nr.1 «Imanta-Jugla» ieviešana, tiek pārceltas uz 5.jūniju.

No 5.jūnija tiks organizēts jauns tramvaja maršruts «Imanta-Jugla», kas kursēs darba dienās un brīvdienās, savukārt 11.tramvaja maršruts tiks pagarināts līdz Ausekļa ielai un turpmāk sauksies «Ausekļa iela-Mežaparks». Turklāt tiks veiktas izmaiņas 4.maršruta un 6.maršruta tramvaja kustības sarakstā darba dienās un brīvdienās. 10.maršruta tramvaju apkalpos 3.tramvaju depo un tiks veiktas izmaiņas darba dienu un brīvdienu kustības sarakstos.

3.maršruta tramvaji virzienā no Juglas uz Ķengaragu brauks pa Krišjāņa Barona ielu, Radio ielu, 13.janvāra ielu un tālāk pa maršrutu. Maršruta pieturvieta «Aspazijas bulvāris» tiks aizstāta ar pieturvietu «Stacijas laukums». Maršrutam mainīsies arī kustības saraksts. Virzienā uz Juglu tramvaji brauks bez izmaiņām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu