«Latvijas Loto» šogad laimestos izmaksājis vairāk nekā 11 miljonus eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šī gada laikā uzņēmums VAS «Latvijas Loto» laimestos ir izmaksājis vairāk nekā 11 miljonus eiro, informē «Latvijas Loto» Mārketinga daļas vadītāja Aiga Roziņa.

Turklāt sešu loteriju laimesti, kas iegūti šajā gadā, ir iekļuvuši visu laiku lielāko «Latvijas Loto» laimestu topā.

Lielākais no tiem bija loterijas «Keno» izlozē 29.decembrī laimētie 600 000 eiro, kas ir lielākā laimētā naudas summa Latvijas loteriju vēsturē.

Lielāko laimestu vidū šogad ir arī «SuperBingo» laimests un privātmāja, kopsummā 366 138 eiro vērtībā, kas tika laimēts oktobrī Aizkrauklē. Vēl viens ievērojami liels laimests 2015.gadā arī laimēts loterijā «SuperBingo» novembrī Ventspilī, un tas sasniedz 175 084 eiro.

Šogad trīs reizes laimēti 150 000 eiro papildspēlē «Džokers» - aprīlī, novembrī un decembrī, turklāt divi veiksminieki ir no Rīgas, un trešais, kurš nupat laimējis iespaidīgo laimestu, ir iegādājies loterijas biļeti internetā.

Lielākais laimests momentloterijās 2015.gadā bija «Latvijas Loto» momentloterijā «Karnevāls» - 50 000 eiro, laimēti Rīgā.

Tāpat šogad «Latvijas Loto» loterijās laimētas ir kopumā 33 automašīnas. Loterijas «Keno» papildspēlēs laimētas automašīnas «VW Passat» un «Subaru Outback», bet loterijas «SuperBingo» televīzijas auditorijā un papildspēlēs tādas automašīnas kā «VW Golf», «Opel Astra», «VW Passat», «Opel Mokka», «Citroen C4 Cactus», «Honda Civic», «Ford Focus», «Mini Countryman Cooper», «Alfa Romeo Giulietta», «Toyota Land Cruiser», «Toyota Avensis», «Nissan Qashqai», «Volvo V40», «Mazda6» un «Audi Q5».

Jau vēstīts, ka «Latvijas Loto» šā gada sešos mēnešos sasniedzis 11,7 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir 11,9% pieaugums salīdzinājumā ar attiecīgo laika posmu pērn, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāve valdes priekšsēdētāja Maija Kubli.

Savukārt 2014.gadā «Latvijas Loto» apgrozīja 21,89 miljonus eiro, kas ir par 13% vairāk nekā 2013.gadā apgrozītie 19,45 miljoni eiro. Uzņēmums 2014.gadā nopelnīja 3,52 miljonus eiro, kas ir par 20% vairāk nekā 2013.gadā, kad peļņa bija 2,92 miljoni eiro.

Šogad uzņēmums kā galvenās prioritātes ir izvirzījis produktu attīstības un apgrozījuma pieauguma veicināšanu, tiešsaistes tirdzniecības kanālu un tradicionālo tirdzniecības tīklu Latvijā attīstību un pilnveidi. Tāpat plānots attīstīt interneta veikala vidi, sākt darbu pie tiešsaistes centrālās sistēmas modernizācijas.

VAS «Latvijas Loto» dibināta 1992.gada 24.jūlijā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 284 574 eiro. «Latvijas Loto» akciju īpašniece ir Finanšu ministrija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu