Eksperti TVNET diskusijā pārrunā bezskaidrās naudas izaicinājumus un ieguvumus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien plkst.13.00 portālā TVNET skatāma video diskusija par tehnoloģiskajām attīstības tendencēm bezskaidras naudas norēķinos. Diskusijā «Kā maksāsim nāktonē?» piedalās un jaunākās tendences skaidro bankas «Citadele» privātpersonu klientu apkalpošanas direktors Vladislavs Mironovs, mazumtirdzniecības tīkla «Maxima» IT departamenta direktors Mārtiņš Smilga, Mobilly izpilddirektors Ģirts Slaviņš.

Diskusijā eksperti pārrunās Latvijā banku piedāvātos maksāšanas līdzekļus, kā arī to, kā banku pakalpojumus papildina «FinTech» uzņēmumi, un «Mobilly» pieredzi. Tāpat diskusijā tiks apspriestas maksāšanas veidu attīstības tendences mazumtirdzniecības jomā, kā arī tas, kas sagaida nākotnē.

Diskusiju vadīs tehnoloģiju eksperts Kristaps Skutelis.

Uzdod savu jautājumu diskusijas dalībniekiem jau tagad - raksti to savā Facebook vai Twitter kontā, pievienojot tēmturi #MaksajumuNakotne !

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu