«Wizz Air» sāks lidojumus no Rīgas uz Kutaisi Gruzijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Ungārijas zemo cenu aviokompānija «Wizz Air» šodien sāks lidojumus no Rīgas uz Gruzijas pilsētu Kutaisi, aģentūru LETA informēja aviokompānijā.

Lidojumi jaunākajā maršrutā notiks divas reizes nedēļā - trešdienā un svētdienā.

Kutaisi ir trešā lielākā pilsēta un viens no populārākajiem tūrisma galamērķiem Gruzijā.

«Wizz Air» pirmais lidojums no Rīgas notika 2010.gada martā, un kopš tā laika lidsabiedrība Rīgas maršrutos ir pārvadājusi vairāk nekā 2,3 miljonus pasažieru. 2014.gadā «Wizz Air» izveidoja bāzi Latvijas galvaspilsētā, un tagad lidostā «Rīga» atrodas divas «Airbus» lidmašīnas «A320» un klientu apkalpošanā ir nodarbināti 70 apkalpes locekļi.

«Wizz Air» pagājušajā gadā Latvijas reisos ir pārvadājusi 578 000 pasažieru, kas ir par 21% vairāk nekā iepriekšējā gadā.

Lidsabiedrība pērn ir sākusi lidojumus trijos jaunos maršrutos no Rīgas lidostas - uz Islandi, Itāliju un Izraēlu, kā arī paziņojusi par jaunu maršrutu uz Gruziju no 2018.gada marta.

Patlaban lidsabiedrība Rīgā ekspluatē divas lidmašīnas un klientu apkalpošanā nodarbina vairāk nekā 65 apkalpes locekļus, piedāvājot lidojumus uz 13 galamērķiem deviņās valstīs.

Šogad «Wizz Air» pārdošanā būs 700 000 biļešu no Latvijas, kas ir par 12% vairāk nekā iepriekšējā gadā, norādīja «Wizz Air» pārstāvji.

Pērn kopumā «Wizz Air» ir pārvadājusi vairāk nekā 28 miljonus pasažieru, kas ir par 24% vairāk nekā 2016.gadā. «Wizz Air» lidmašīnu parkam ir pievienojušies 14 jauni gaisakuģi - ar šīm 13 «Airbus» lidmašīnām «A321» un vienu «Airbus» lidmašīnu «A320» kopskaits ir sasniedzis 88 lidmašīnas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu