«Luminor» vadības komandai pievienojusies Andželika Berga

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

«Luminor Bank» vadības komandai pievienojusies personāla un kultūras vadītāja Andželika Berga, aģentūrai LETA pavēstīja bankas sabiedrisko attiecību vadītāja Lita Juberte-Krūmiņa.

Viņa informēja, ka Bergas pienākumos būs veidot «Luminor Bank» mūsdienīgu darba vidi un strādāt pie uzņēmuma darba dēvēja tēla un iekšējās kultūras.

«Mēs vēlamies radīt motivējošu darba vidi, veicināt mācīšanos un izaugsmi, īstenot efektīvu darba snieguma vadību un patiesi iedzīvināt mūsu vērtības. Lai virzītos uz priekšu un paveiktu iecerēto, mēs stiprinām savu komandu un aicinām tajā jaunu personāla vadības profesionāli,» sacīja bankas izpilddirektors Erki Rāzuke.

Savukārt Berga norādīja, ka personālvadības amats nereti stereotipiski rosina domāt, ka šī funkcija domāta tikai darbinieku pieņemšanai, atlaišanai vai atalgojuma jautājumiem. «Vēlos iet pilnīgi citā virzienā, par būtiskāko izvirzot lielisku darbinieku pieredzi, strādājot uzņēmumā, kas rosina veidot inovatīvu darba vidi, attiecību kultūru un patiesi motivē cilvēkus nākt uz darbu. Darbiniekiem nevis eksistēt, bet būt iesaistītiem un just gandarījumu, jēgpilnību par sava darba ieguldījumu,» viņa teica.

Berga iepriekš bija savstarpējo aizdevumu platformas «Twino» personāla un kultūras vadītāja, kā arī bijusi «Swedbank» personāla vadītāja Latvijā.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka 2017.gada oktobra sākumā Baltijas valstīs darbu sāka «Nordea Bank» un DNB apvienotā banka «Luminor Bank». Tostarp Latvijā apvienošanās procesā «Nordea Bank» Latvijas filiāle nodeva aktīvus «DNB Bankai», kura mainīja nosaukumu pret «Luminor Bank».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu