Nedēļas horoskops katrai zodiaka zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Nedēļas horoskops: 19. - 25. februāris

 
Foto: Depositphotos.com

AUNS

Pavisam pēkšņi un negaidīti var mainīties situācija darbā. Ja ieņem priekšnieka posteni, vari īpaši neuztraukties, saspringtāka situācija var izrādīties Auniem padotajiem. Zvaigznes iesaka būt lietišķākam darba jomā, atturēties no pārmērīga pļāpīguma, kā arī neņemt galvā dzirdētās baumas, līdzcilvēku kritiku. Šonedēļ labāk pabeigt iesāktos darbus, turpretim jaunu projektu uzsākšanu atlikt uz nākamo nedēļu. Privātā dzīvē viss ritēs savu gaitu. Otrā pusīte pratīs priecēt tavu sirdi.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒRSIS

Iespējams, kāds no Vērša zīmes pārstāvjiem dabūs izjust savas iepriekšējās darbības sekas. Tie, kuri būs strādājuši godīgi, varēs baudīt savu panākumu augļus. Nezaudē objektivitāti, risinot partnerattiecību jautājumus. Zvaigznes iesaka rūpīgāk sekot atvasīšu gaitām. Dalies ar viņām savā dzīves pieredzē. Brīvdienās ieteicams izbrīvēt laiku draugiem. Toties mazpazīstamu cilvēku sabiedrība nav vēlama.

 
Foto: Depositphotos.com

DVĪŅI

Gaismā var nākt kāds no taviem rūpīgi glabātajiem noslēpumiem, kas var likt jūtami manīt nedēļas plānus. Iespējams, tev nāksies izpalīdzēt kādam no tuviniekiem. Nedēļas otrajā pusē iespējams kāds tālāks brauciens vai interesantas lekcijas, semināri. Tu lieliski sapratīsies ar kolēģiem, kļūsi par darba kolektīva dvēseli. Privātajā dzīvē gribēsi sajusties brīvāks, neatkarīgāks, par ko savukārt, partneris būs pārsteigts.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒZIS

Nedēļas sākumā var aktualizēties juridiskie jautājumi. Ja birokrātiskās lietas kļūst pārlieku sarežģītas, nemokies, droši aicini talkā profesionāli. Sākot ar trešdienu, piemērots laiks, lai rīkotu vai apmeklētu kultūras pasākumus. Nebūtu vēlams nodarboties ar nekustamo īpašumu saistīto. Laulībā iespējamas greizsirdības scēnas. Nedēļas izskaņā būsi noguris, vēlēsies tik daudz kā mierīgu atpūtu mājas atmosfērā.

 
Foto: Depositphotos.com

LAUVA

Kopsummā veiksmīga un ļoti interesanta nedēļa. Tev izdosies izcelties darbā ar labiem panākumiem, būsi saskanīgās attiecībās ar priekšniecību un kolēģiem. Ja nepieciešams, vari veikt pārrunas par turpmāko karjeras attīstību, algas pielikumu. No darba brīvajā laikā vēlēsies būt kopā ar otro pusīti. Pratīsi partnerim sagādāt patīkamus pārsteigumus, pretī saņemot neviltotu pateicību un mīlestību.

 
Foto: Depositphotos.com

JAUNAVA

Neraksturīgi sev būsi nebēdnīgs un nedaudz izklaidīgs. Daudz labprāt izklaidēsies, baudīsi mīlas priekus, prāts nemaz nenesīsies uz nopietni strādāšanu. Tomēr tev nenoliedzami būtu lietderīgi vismaz zināt, kas notiek tavā darbības sfērā, kādi ir aktuālie jaunumi. Nedēļas pirmajā pusē nevajadzētu apmeklēt valsts iestādes, kārtot nekustamā īpašuma lietas. Nedēļai ritot uz otru pusi, kļūsi nedaudz nopietnāks, vairāk domāsi par dzīves materiālo pusi, nākotnes nodrošinājumu.

 
Foto: Depositphotos.com

SVARI

Būsi maigs un līdzjūtīgs pret apkārtējiem, kas padarīs tevi par gaidītu viesi jebkurā kompānijā. Šonedēļ lielu lomu tavā dzīvē var nospēlēt nejaušība, apstākļu sakritība. Zvaigznes iesaka neaizrauties ar plānošanu, jo paredzētās lietas var ātri vien nākties mainīt vai atcelt. Centies plūst pa straumi. Jo ātrāk pielāgosies konkrētajai situācijai, jo labākus panākumus gūsi. Mīlas dzīvē tu būsi neapstādināms, tīkosi izjust līdz šim nebijušas emocijas.

 
Foto: Depositphotos.com

SKORPIONS

Tevi raksturos liels gribasspēks, uzņēmība un intuīcija. Prasmīgi tiksi galā ar visa veida finansiālajiem jautājumiem, palīdzēsi tos sakārtot arīdzan apkārtējiem. Tiekoties ar jauniem sadarbības partneriem, rūpīgāk ieklausies savā sirdsbalsī, tā būs nekļūdīga! Aizņemtība ar darba jautājumiem var likt otrajai pusītei sajusties vientuļai, taču arī šo problēmu tev izdosies godam atrisināt. Lieki piebilst, ka paša vaļaspriekiem šonedēļ laiks var nesanākt, taču tu par to nepārdzīvosi.

 
Foto: Depositphotos.com

STRĒLNIEKS

Nedēļas sākumā iespējami finansiāli sarežģījumi, kurus pārvarēt palīdzēs vai no kāds no radiniekiem vai arī tuvs kolēģis. Lai turpmāk nerastos sarežģījumi ar naudu, centies būt taupīgāks savos ikdienas tēriņos un rūpīgāk izvērtē visus riskus, pirms ieguldi naudu kādā projektā. Ceturtdiena vai piektdien var nākties kārtot dažādas atskaites, pievērsties juridiskām niansēm. Nedēļas nogali pavadīsi kopā ar otro pusīti, baudīsi dzīvi, erotiskos priekus.

 
Foto: Depositphotos.com

MEŽĀZIS

Liktenis var piespēlēt lieliskas iespējas papildināt tavu maciņu. Kādam tas būs vienreizējs blakus darbs, savukārt cits Mežāzis būs veiksmīgāks, un spēs parakstīt ļoti izdevīgu darījumu. Attiecību joma var nedaudz pieklibot. Iespējams, tu vēlēsies visu pārāk vienkāršot, pats pieņemt visus lēmumus, par ko partneris var būt pamatoti sašutis. Centies vien kompromisu panākt mierīgā sarunu ceļā, iztiekot bez liekiem asumiem un strīdiem.

 
Foto: Depositphotos.com

ŪDENSVĪRS

Darbi veiksies daudz raitāk, ja strādāsi komandā! Tev padosies projekti, kuri saistīti ar masu medijiem, mākslu, jo īpaši mūziku. Arī informāciju tehnoloģiju jomas pārstāvjiem šī būs sava veida uzplaukuma nedēļa. Esi iecietīgāks, saskarsmē ar priekšniecību. Pat, ja tā izsaka kādu aizrādījumu, kritiku, nesāc izteikt sašutumu vai pārmetumus. Iespējams, ka bosam šoreiz būs pilnīga taisnība. Ja darbā šādi tādi šķēršļi vēl var parādīties, tad privātajā dzīvē viss ies kā pa diedziņu.

 
Foto: Depositphotos.com

ZIVIS

Pieaugs tavi enerģijas krājumi, radīsies vēlme sacensties, izcelties kolektīvā ar savām zināšanām un sasniegumiem. Vari pievērsties fiziskam darbam, tikai ievēro visus drošības pasākumus. Daudz uzmanības prasīs ikdienas sīkumi, rutīnas darbi. Nedēļas otrā puse labs laiks jaunradei, savu spēju demonstrēšanai. Vari arīdzan kārtot darīšanas ar valsts institūcijām, juristiem. Iespējams, daži Zivs zīmes pārstāvji dosies aizraujošā ceļojumā, kopā ar savām atvasītēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu