Nedēļas horoskops katrai zodiaka zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: unsplash.com

Nedēļas horoskops: 15.-21. janvāris

  • AUNS Galveno uzmanību veltīsi sava materiālā stāvokļa uzlabošanai. Centīgākajiem zīmes pārstāvjiem var rasties itin labas izredzes tikt pie labāk atalgota darba. Sākot ar otrdienu, vari slēgt līgumus, nodarboties ar nekustamā īpašuma jautājumiem. Kopsummā šonedēļ tev smaidīs veiksme. Gūstot panākumus, atturies no lielības, jo tā vari ātri iemantot skauģus. Arī personīgo dzīvi labāk turi zem atslēgas, ar kolēģiem apspried jaunumus profesionālajā jomā.
  • VĒRSIS Centies parūpēties, lai tev blakus būtu uzticama komanda, jo tā panākumos spēlēs vienu no galvenajām lomām. Ikdienas gaitās nezaudē sev raksturīgo sistemātiskumu un apdomību. Mēģini «izspēlēt uz priekšu» vairākus gājienus, jo tādējādi pastāv varbūtība, ka apjautīsi ko tādu, kas paslīdējis garām konkurentiem. Zvaigznes neiesaka sākt jaunas sadarbības, jo tās var nest vilšanos, finansiālus zaudējumus, labāk sastrādājies ar labi pazīstamiem, pārbaudītiem partneriem.
  • DVĪŅI Tieksies pēc lielākas brīvības partnerattiecībās, arī darbā necietīsi ierobežojumus. Dažubrīd vari kļūt nedaudz neiecietīgs, valdonīgs. Taču, lai nesarežģītu attiecības ar līdzgaitniekiem, centies būt diplomātiskāks, skarbu skatījumu uz lietām paturēt pie sevis. Zvaigznes iesaka tiekties pēc lielākas garīgās līdzsvarotības, centies vairāk koncentrēties uz garīgām vērtībām, dvēselisko izaugsmi. Naudas lietas prātīgāk būtu kārtot nedēļas otrajā pusē, savukārt pirmdien un otrdien veltīt vairāk laika saimnieciskām lietām, birokrātisku jautājumu sakārtošanai.
  • VĒZIS Dažubrīd vari kļūt nedaudz nemierīgs, nervozs, iekšēji nedrošs par sevi. Viss, kas tev būs nepieciešams, - uzticams cilvēks blakus, kuram varēsi atklāt savas slēptākās domas, izkratīt sirdi. Esi piesardzīgāks ikdienas darbos, nepieļauj neuzmanības kļūdas, sevišķi uzmanīgam jābūt, kārtojot juridiska rakstura formalitātes. Šonedēļ nav vēlams risināt ar mantojumiem, nekustamo īpašumu saistīto. Ieteicams vairāk laika veltīt sev, ģimenei. Tu lieliski sapratīsies ar atvasītēm, labprāt pavadīsiet daudz laika kopīgās aktivitātēs.
  • LAUVA Daudz nefilozofējot, ķersies pie nopietniem darbiem, centīsies ne vien labi nopelnīt, bet arī nostiprināt savu profesionālo reputāciju. Ja nepieciešams, vari doties uz ārzemēm, meklēt jaunus sadarbības partnerus, uzņemties kāda ilgāka projekta vadīšanu vai arī apgūt jaunas zināšanas. Apkārtējo uzslavas, komplimenti kalpos kā mēraukla taviem panākumiem. Izklaidējoties būsi dāsns, iespējams, pat nedaudz izšķērdīgs. Mīļotais cilvēks var vēlēties vairāk laika pavadīt divvientulībā.
  • JAUNAVA Ja kļūsi pārlieku konservatīvs, pretosies progresa aicinājumam, vari jūtami nobremzēt savu profesionālo attīstību. Zvaigznes silti iesaka vērīgāk ieklausīties pieredzes bagātāku kolēģu, radinieku ieteikumos, atturēties no uzskata, ka tu labāk par visiem pārējiem zini, kas un kā dzīvē notiek. Ilgāku laiku atrodoties paaugstināta stresa apstākļos, var saasināties hroniska rakstura kaites. Lai uzlabotu veselību, ieteicamas mērenas fiziskas aktivitātes svaigā gaisā, kā arī pirts procedūras.
  • SVARI Būsi draudzīgs, optimistiski noskaņots. Veiksies gan lietišķajās, gan radošajās aktivitātēs. Tu izrādīsi pastiprinātu interesi par informācijas tehnoloģiju jomu, zinātni kopumā, tās jaunākajiem sasniegumiem. Varbūt pats pievērsīsies pētnieciskām aktivitātēm. Lai paspētu izdarīt lietas, kuras tev patiesi ir svarīgas, centies sastādīt darāmo lietu sarakstu, jo citādi vari ātri nonākt laika trūkumā. Nedēļas izskaņā tavs garastāvoklis var kļūt svārstīgs, tu vairāk laika vēlēsies pavadīt vienatnē, meklēsi iespēju atskatīties uz paveikto un secināt, vai esi gandarīts par rezultātiem.
  • SKORPIONS Neapšaubāmi izcelsies ar savām zināšanām, būsi līderis kolektīvā, pilnīgi iespējams, pat priekšniecība vērsīsies pie tevis pēc padoma. Šonedēļ būs daudz lietišķu tikšanos, nāksies pieņemt ne vienu vien svarīgu lēmumu. Zīmīga nedēļa Skorpioniem pedagogiem, zinātniekiem, politiķiem un masu mediju pārstāvjiem. Tu pratīsi uzrunāt ļaužu masas, panākt, lai tevī ne tikai ieklausās, bet arīdzan ņem vērā tavus ieteikumus. Laulības dzīvē vēlēsies mieru un stabilitāti, ko, visticamāk, spēsi arīdzan panākt.
  • STRĒLNIEKS Nedēļas sākumā vari pievērsties mājokļa labiekārtošanai, tev sekmēsies visu veidu saimnieciskie darbi. Otrā pusīte labprāt iesaistīsies tavās iecerēs, dos savu artavu gan ar padomu, gan praktisku rīcību. Darba lietas vairāk aktualizēsies nedēļas otrajā pusē. Iespējams, dosies komandējumā, apmeklēsi kādus profesionālās izaugsmes kursus. Kādam Strēlniekam var nākties kārtot ar tieslietām saistītus jautājumus. Šonedēļ vēlams atturēties no lielākiem pirkumiem, jo tie var izrādīties brāķīgi, nesniegt kāroto.
  • MEŽĀZIS Nedēļas sākumā labāk izvairieties risināt svarīgas pārrunas un parakstīt līgumus. Tevī var parādīties tendence pārspīlēt problēmu apmērus, notiekošo uztvert nedaudz subjektīvi. Nedēļas vidū tavas profesionālās spējas nenoliedzami uzlabosies. Spēsi viegli rast kopīgu valodu ar līdzgaitniekiem, kā pārliecināt priekšniecību atbalstīt tavas ieceres, iniciatīvu. Nedēļas izskaņā vairāk laika atļausies veltīt ģimenei, jo īpaši atvasītēm, kuras manāmi vēlēsies pabūt kopā ar tevi, izrunāties par nākotnes plāniem.
  • ŪDENSVĪRS Šis var izrādīties tavs izaugsmes un slavas brīdis. Ambīcijas sitīs augstu vilni, taču pārlieku vaļu tām arī nevajadzētu dot, citādi sāksi būvēt gaisa pilis, kuras nu nekādi nespēsi realizēt. Nebaidies pieņemt svarīgus lēmumus, analītiskais prāts un priekšnojauta neļaus izvēlēties kļūdaini. Centies vairāk laika pavadīt līdzīgi domājošu cilvēku sabiedrībā, uzklausīt viņu dzīves pieredzi, jo tā iedrošinās jauniem aizsākumiem. Attiecībās ar mīļoto būs grūti ko prognozēt, viss vairāk būs atkarīgs no mirkļa sajūtām.
  • ZIVIS Kļūsi azartisks lietās, kuras skar psiholoģiju, pedagoģiju, ezotēriku. Pilnīgi iespējams, būsi gatavs iesaistīties kādā radošā projektā, uzņemties jaunus profesionālos pienākumus. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi līdzjūtīgs un saprotošs. Daudziem kalposi par personu, kurai uzticēt savas bēdas, izkratīt sirdi. Pielūko vienīgi, ka nesāc citu problēmas uztvert pārāk personiski. Ģimenes dzīvē vēlēsies lielāku teikšanu, būsi ass pret tiem, kuri runā pretī tev.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu