Uzņēmējus un zinātniekus aicina piedalīties «Horizon2020» Latvijas kontaktbiržā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau otro reizi izstādē «RIGA COMM» norisināsies«Horizon 2020» Latvijas kontaktbirža, kurā ir aicināti piedalīties visi uzņēmumi, arī jaunuzņēmumi, universitātes un pētniecības centri. Kontaktbiržas mērķis ir veicināt Latvijas uzņēmēju un pētniecības iestāžu konkurētspēju starptautiskā mērogā.

«Horizon 2020» Latvijas kontaktbirža ir paredzēta dažādu nozaru uzņēmumu un zinātnisko institūciju sadarbības veicināšanai.

Semināri un divpusējas tikšanās

Kontaktbiržai būs divas daļas – pirmajā daļā dalībnieki varēs piedalīties semināros, kurā ārzemju eksperti un uzņēmēji dalīsies pieredzē un savos veiksmes stāstos, kā arī sniegs praktiskus padomus «Horizon 2020» projektu pieteikumu sagatavošanā.

Otrajā daļā dalībniekiem pēc grafika notiks aptuveni 20 minūšu garas iepriekš rezervētas tikšanās ar ārvalstu uzņēmumu, universitāšu un pētniecības centru pārstāvjiem. Šīs tikšanās dos iespēju prezentēt savas inovatīvās idejas vairākiem potenciāliem sadarbības partneriem no dažādām nozarēm, dibināt jaunus biznesa kontaktus, kā arī apspriest sadarbības iespējas «Horizon 2020»un citos ES atbalsta programmu projektos.

«Horizon 2020»

«Horizon 2020»ir lielākā ES piedāvātā atbalsta programmapētniecības un attīstības veicināšanai, kuras kopējais budžets 80 miljardu eiro apmērā. Programma ir paredzēta pētniecības organizācijām, kā arī visiem uzņēmumiem, kuri vēlas īstenot starptautiska mēroga pētniecības projektus, ieviest inovatīvus produktus un risinājumus starptautiskā tirgū.

Iepriekšējā kontaktbirža Latvijā notika 2016. gada oktobrī izstādē «RIGA COMM», un tajā piedalījās 130 dalībnieku, no kuriem puse bija ārvalstu pārstāvji.

Norises laiks: 9. novembris

Reģistrēties kontaktbiržai var līdz 2017. gada 8. novembrim

Darba valoda – angļu.

Dalība kontaktbiržā ir bez maksas.

Visi kontaktbiržai reģistrēto uzņēmumu profili tiks publicēti pasākuma mājaslapā, kas dos iespēju dalībniekiem identificēt potenciālos sadarbības partnerus un iepriekš rezervēt individuālas tikšanās.

Rīko: Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra Eiropas Biznesa atbalsta tīkla Latvija projekta ietvaros

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu