Tehniskas kļūmes dēļ vairākos «Rimi» pircēji maldināti par laimētu televizoru

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Sistēmas tehnisko iemeslu dēļ daļai pircēju vairākos «Rimi» veikalos izdoti čeki, kuros vēstīts, ka viņi ir laimējuši televizoru, stāsta SIA «Rimi Latvia» pārstāve Inga Bite. Tehniskā kļūme vairākos «Rimi» veikalos bijusi vakar, 14.martā.

«Sistēmas tehnisko iemeslu dēļ vakar, 14.martā uz īsu brīdi, daļai pircēju automātiski dažādos Rimi veikalos uz čeka parādījās kļūdaina informācija par loterijā laimētu televizoru, aicinot sazināties ar mūsu klientu centru. Konstatējot tehnisko kļūmi, veicām izmaiņas sistēmā, un kļūme tika novērsta, savukārt daļa pircēju pēc čeka saņemšanas sazinājās ar mūsu klientu centru, lai precizētu čekā norādīto informāciju,» norāda Bite.

Patlaban uzņēmums ir veicis nepieciešamās pārbaudes un darbības, lai nākotnē šādas kļūdas vairs neatkārtotos. Konkrētā loterija, kuras balvas bija sadzīves tehnika, tai skaitā televizori, norisinājās pagājušā gada nogalē, atzīmē Bite.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu