Latvijas Pasta kurjeri sāk interneta veikala 1A sūtījumu piegādi uz vairāk nekā 1300 saņemšanas punktiem Latvijā un Lietuvā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Pasta Eksprespasts 2016.gada oktobrī sāk sadarbību ar vienu no lielākajiem Latvijas interneta veikaliem 1A, nodrošinot piegādes uz vairāk nekā 550 sūtījumu saņemšanas punktiem Latvijā un gandrīz 800 – Lietuvā. Sadarbības pamatā ir ne tikai Latvijas Pasta piedāvātais plašākais piegādes tīkls Latvijā un kaimiņvalstī, bet arī efektīvā datu apmaiņas sistēma, kas informāciju par veiktajiem pasūtījumiem ļauj maksimāli ātri nodot Eksprespasta kurjeru rīcībā.

1A klientu pasūtīto preci Latvijas Pasta Eksprespasta kurjeri atbilstoši konkrētā pircēja vēlmēm operatīvi piegādā uz kādu no 500 uzņēmuma pasta nodaļām vai 59 Statoil degvielas uzpildes stacijām visā Latvijā, bet Lietuvas klientu izvēlēto preci – uz kādu no 702 Lietuvas pasta operatora Lietuvos paštas nodaļām vai 80 paku termināļiem. Šos pakalpojumus izmanto gan fiziskās, gan juridiskās personas, turklāt piegāde iespējama arī liela apjoma un skaita sūtījumiem.

Latvijas Pasta piedāvātais unikālais piegādes tīkls un ātrais Eksprespasta kurjeru serviss ļauj paplašināt to interneta pircēju loku, kam nepieciešamo preču saņemšana netālu no savas dzīvesvietas kļūst arvien ērtāka un vienkāršāka, uzsver 1A un Latvijas Pasta vadītāji.

1A valdes loceklis Mareks Zuika norāda: «Būtisks nosacījums straujas e-komercijas attīstības pamatā ir tas, cik ērtu piegādes modeli tā spēj piedāvāt. Esmu gandarīts, ka 1A.lv ar Latvijas Pasta palīdzību ir kļuvis vēl pieejamāks un ērtāks. Autobraucēji vai vienkārši ikdienā aizņemti cilvēki novērtēs to, ka savus pasūtījumus no 1a.lv tagad ir iespējams saņemt līdz ar rīta kafiju vai uzpildot degvielu Statoil degvielas uzpildes stacijās, netērējot ne laiku, ne naudu, dodoties izņemt pasūtījumu citviet. Savukārt 1a.lv preču piegāde uz kādu no 550 Latvijas pasta nodaļām ļauj būt tuvāk mūsu klientiem, bet klientiem tas nozīmē, ka turpmāk vairs nav jāierobežo sevi ar produktu klāstu, ko piedāvā vietējie veikali, jo visu plašo 1a.lv preču klāstu iespējams ļoti ātri saņemt sev tuvākajā pasta nodaļā un tādējādi iepriecināt sevi vai tuviniekus ar sadzīvē un ikdienā nepieciešamām precēm, turklāt būtiski ietaupot līdzekļus, salīdzinot ar parastajiem veikaliem. Arī turpmāk mēs nenogurstoši strādāsim, lai preču klāsts būtu iespējami plašāks, cenas – zemākas, bet piegāde – vēl ātrāka!.»

Arī Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns ir gandarīts par sadarbību ar vienu no lielākajiem interneta veikaliem 1A, akcentējot e-komercijas augošo ietekmi uz Latvijas Pasta sūtījumu apjomu un datu apmaiņas arvien būtiskāko integrāciju dažādos ar pasta pakalpojumu sniegšanu saistītos projektos. «Ņemot vērā strauji augošo e-komercijas vidi un attiecīgi – mūsu sniegto eksprespasta pakalpojumu kāpumu, sadarbība ar 1A ir vēl viens svarīgs solis Latvijas Pasta e-komercijas segmenta izaugsmē gan kvalitatīvā, gan kvantitatīvā izteiksmē. No savas puses esam īstenojuši arī efektīvu datu apmaiņas projektu, kas pielāgots tieši konkrētā klienta vajadzībām, un šis ir risinājums, kādus aizvien vairāk integrēsim Latvijas Pasta ikdienas darbā.»

Latvijas Pasta Eksprespasts nodrošina ātrus un kvalitatīvus sūtījumu piegādes pakalpojumus no rokas rokā visā pasaulē, tostarp piegādājot juridisko personu sūtījumus lielā apjomā. Eksprespasta sniegto pakalpojumu augstais līmenis 2015.gadā novērtēts ar zelta līmeņa kvalitātes balvu, kuru no Eiropas reģiona bez Latvijas un Slovākijas saņēmusi vēl tikai Lielbritānija, Ungārija un Polija.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4200 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām TNS Latvia, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

Par 1A

1a.lv ir lielākais un pieredzes bagātākais interneta veikals Latvijā, kas strādā jau kopš 2002. gada. Uzņēmuma interneta veikali strādā visās Baltijas valstīs. Kopš 2008.gada Lietuvā (www.1a.lt) un kopš2010. gada – Igaunijā (www.1a.ee). Kopējais 1A grupas apgrozījums Baltijā 2015.gadā bija teju 30 miljoni eiro, bet 2016.gadā 1A grupas apgrozījums Baltijas valstīs plānots 45 miljoni eiro.

Interneta veikala 1a.lv izaugsmi un kvalitāti ar visaugstākajām atzīmēm un balvām regulāri novērtē virkne ietekmīgu starptautisko ražotāju un produktu pārstāvju – Dell, Lenovo, Intel, Also, Microsoft, Kingston, Acer, Asus un daudzi citi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu