Konkursa "Mis un Misters Latvija 2008" uzvarētājiem jāpiemīt dabiskumam (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā liecina SIA "EURO DATA" pētījumu veikšanas sistēmas "eSample" aptaujas rezultāti, galvenā īpašība, kam jāpiemīt konkursa "Mis&Misters Latvija" uzvarētājiem, ir dabiskums. Šādu īpašību kā būtisku Mis Latvija titula īpašniecei norādījuši 57% respondentu, bet Misters Latvija titula ieguvējam – 47%.

Kā liecina pētījuma dati, interese par konkursa norisi gadu laikā nav mazinājusies. Kopumā par konkursu ir informēti 83% respondentu – 72% vīriešu un 87% sieviešu.

Konkursa atlases kārtas norisinās lielākajās Latvijas pilsētās, taču pēdējos gadus konkursa fināls tiek rīkots saulainajā Ēģiptē, ko, atbildot uz jautājumu par konkursa norises vietu, spēja norādīt 20% respondentu.

Lielākā daļa respondentu Mis&Misters Latvija 2008 titula īpašniekus vēlas redzēt kā dabiskus, inteliģentus ar labām manierēm apveltītus jauniešus. 46% vīrieši kā būtisku īpašību Mis Latvija titula īpašniecē novērtē dabiskumu un koptu ķermeni, bet trešdaļai vīriešu svarīgs šķiet meitenes inteliģentums un labas manieres. Arī Misters Latvija titula ieguvējam, pēc 53% sieviešu domām, ir jābūt inteliģentam un dabiskam. Kā arī 45% sieviešu augsti vērtē puiša labas manieres un koptu ķermeni.

Pētījumā izmantots "eSample" interneta panelis, kurā laika posmā no 30.novembra līdz 2.decembrim aptaujāti 856 Latvijas iedzīvotāji vecumā no 15 līdz 74 gadiem. Plašāk par SIA "EURO DATA" un "eSample" – www.eudata.lv un www.esample.lv.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu