"Yahoo" visvairāk lasīta ziņa par Baraka Obamas uzvaru

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Interneta vietnē "Yahoo" šogad visvairāk lasīta ziņa par Baraka Obamas ievēlēšanu ASV prezidenta amatā.

"Yahoo" visbiežāk meklētā slavenība vēl joprojām ir Britnija Spīrsa, kas šo titulu saņēmusi septiņus no pēdējiem astoņiem gadiem. Otrā visvairāk meklētā frāze ir "World Wrestling Entertainment", kam seko "Baraks Obama".

Vēl miljardiem reižu meklēta informācija par jauno televīzijas zvaigzni Mailiju Sairesu, interneta spēli "RuneScape", aktrisi Džesiku Albu, Japānas multfilmu "Naruto", aktrisēm Lindsiju Loenu un Andželinu Džoliju un realitātes televīzijas šovu "American Idol".

Politiķu pirmo desmitnieku veido ar ASV prezidenta vēlēšanām saistīti vārdi - Baraks Obama, Sāra Peilina, Džons Makeins, Hilarija Klintone, Džordžs Bušs, Rons Pols, Džons Edvardss, Maiks Hakabī, Arnolds Švarcenegers un Mits Romnijs. Švarcenegers ir vienīgais tieši ar ASV prezidenta vēlēšanām nesaistītais politiķis, kas iekļuvis desmitniekā.

"Yahoo" vietnē visbiežāk meklētas ziņas par viesuļvētrām, par mīklaino trīs gadus vecās meitenītes Keilijas Entonijas pazušanu un viņas slepkavībā aizdomās turēto meitenes māti Keisiju Entoniju, par 2008.gada ASV prezidenta vēlēšanām, par grūtniecības stāvoklī esošo daļēji dzimumu maiņu veikušo transpersonu, par Ķīnu un Irāku, par savas draudzenes slepkavībā apsūdzēto amerikāņu aktieri Šeliiju Malilu, par amerikāņu aktieri Patriku Sveiziju un par Afganistānu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu