«Wizz Air» plāno tuvākajos divos gados atvērt lidmašīnu bāzi Kauņas lidostā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ungārijas zemo izmaksu lidsabiedrība «Wizz Air» gatavojas tuvāko divu gadu laikā atvērt savu lidmašīnu bāzi Kauņas lidostā, otrdien paziņojis aviokompānijas vadītājs Jožefs Vāradi.

«Uzskatu, ka laika gaitā Kauņa var kļūt par bāzi. Mums jāpārskata pašreizējais potenciāls, lai novērtētu, kāds ir pieprasījums darboties no Kauņas. Mūsu tīklā ir 22 bāzes, un daudzas no tām atrodas nelielās lidostās. Domāju, ka mēs to varētu paveikt viena vai divu gadu laikā,» viņš sacījis ziņu aģentūrai BNS.

Pēc Vāradi teiktā, par bāzi Palangā tomēr pagaidām būtu pāragri runāt - lidsabiedrība apsver vienīgi reisu paplašināšanu no Palangas lidostas. Šobrīd tiek saskaņoti jaunie ziemas sezonas reisi no Lietuvas, un par tiem varētu tikt paziņots aptuveni pēc trim mēnešiem.

Pašlaik «Wizz Air» piedāvā lidojumus no visām trim Lietuvas lidostām - Viļņas, Kauņas un Palangas, bet bāze ar divām lidmašīnām tai pagaidām izveidota tikai Viļņā un pastāv kopš 2011.gada.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu