Rīgā apvienos 208. un 238.minibusu maršrutu Autoosta-Pļavnieki un Centrs-Imanta

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgā tiks apvienoti 208. un 238.minibusu maršruti Autoosta-Pļavnieki un Centrs-Imanta, pavēstīja pilnsabiedrības «Rīgas mikroautobusu satiksme» sabiedrisko attiecību speciāliste Maija Lazdiņa.

208. un 238.minibusu maršruti Autoosta-Pļavnieki un Centrs-Imanta tiks apvienoti, lai nodrošinātu pasažieriem iespēju ar vienu transportu bez pārsēšanās nokļūt no Imantas uz Pļavniekiem. Izveidojot apvienoto maršrutu 238.Imanta – Pļavnieki, tiks palielināts reisu skaits un kustību intervāls. Darba dienu rītos minibusi kursēs vidēji ik pēc 12–15 minūtēm, savukārt dienā un vakarā ik pēc 10–20 minūtēm.

Lazdiņa informēja, ka ar 238.maršruta minibusu Imantas, Pļavnieku un Purvciema mikrorajonu iedzīvotāji varēs nokļūt uz P. Stradiņa Stomatoloģisko institūtu, Botānisko dārzu, Kalnciema kvartāla tirdziņu, Āgenskalna tirgu, Latvijas Nacionālo bibliotēku, Uzvaras parku, Rīgas centrāltirgu, tirdzniecības centru «Stockmann» un Upīša pasāžu.

Maršrutā no Imantas ietvertas pieturvietas Kurzemes prospektā, Slokas ielā, Dzirciema ielā, Vīlipa ielā, Melnsila ielā, Lapu ielā, Nometņu ielā, Bāriņu ielā, Uzvaras bulvārī, Akmens tiltā, 11.novembra krastmalā, 13.janvāra ielā, Marijas ielā, Satekles ielā, Elizabetes ielā, E. Birznieka-Upīša ielā, Lāčplēša ielā, Avotu ielā, A. Deglava ielā un A. Saharova ielā.

Savukārt Maršrutā no Pļavniekiem ietilpst pieturvietas A. Saharova ielā, A. Deglava ielā, Tallinas ielā, A. Čaka ielā, Marijas ielā, 13.janvāra ielā, 11.novembra krastmalā, pie Akmens tilta, Uzvaras bulvārī, Bāriņu ielā, Nometņu ielā, Lapu ielā, Melnsila ielā, Vīlipa ielā, Dzirciema ielā, Slokas ielā un Kurzemes prospektā.

«Lursoft» informācija liecina, ka 2012.gada oktobrī dibinātās «Rīgas mikroautobusu satiksmes» biedri ir «FPK», «Sabiedriskais autobuss», «Vidlatauto» un «B-Bus».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu