Nākamgad e-paraksta lietošana kļūs lētāka (13)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr Photostream

VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) ir izstrādājis jaunus, izdevīgākus e-paraksta pakalpojumu komplektus par zemākām cenām, kurus būs iespējams iegādāties, sākot ar 2010.gada 1.janvāri.

Savukārt tiem, kuri iegādāsies e-paraksta pakalpojumus jau atkārtoti, tiks piedāvāta īpaša cena, kura būs ievērojami zemāka nekā pirmreizējas iegādes gadījumā.

"Jaunais piedāvājums būs ne vien lētāks, bet arī plašāks, jo ietvers visu, kas nepieciešams ne tikai ikvienam elektroniskā paraksta lietotājam, bet arī ikvienas personas identificēšanai elektroniskajā vidē. Šāda piedāvājuma galvenais mērķis neapšaubāmi ir veicināt e-paraksta lietotāju pieaugumu un ērtības," skaidro LVRTC Sertifikācijas pakalpojumu nodaļas vadītāja Zane Silgale.

Gan jaunajiem, gan kartes atjaunojušajiem lietotājiem no 1.janvāra būs pieejami trīs pakalpojumu komplektu veidi:

• Mini paka, kas aizstās līdzšinējo E-man paku, ietver visu nepieciešamo lietošanas sākšanai, tostarp viedkaršu lasītāju un noteiktu skaitu laika zīmogu;

• Standarta paka, kas aizstāj E-biznesam paku, arī ietver visu nepieciešamo lietošanas sākšanai, tostarp lielāku laika zīmogu skaitu - 240 agrāko 100 zīmogu vietā;

• Korporatīvā paka aizstās paku E-uzņēmumiem. Šīs pakas pircēji varēs iegādāties kartes par Mini pakas cenām, bet par laika zīmogiem norēķināties ar pēcapmaksu par faktiski patērēto.

Cenas tiks samazinātas katram piedāvājuma komplektam un būtiski zemākas būs tieši laika zīmogu cenas. Plašāka informācija mājas lapā www.e-me.lv.

Lai vienkāršotu e-paraksta saņemšanu, LVRTC saviem klientiem ir sācis piedāvāt arī iespēju elektroniski pieteikties jaunai e-paraksta kartei. Klienti, kuriem ir elektroniskais paraksts un kuri vēlas pieteikties jaunam parakstam, var aizpildīt pieteikuma formu www.e-me.lv mājas lapā, parakstīt to, uzlikt laika zīmogu un nosūtīt elektroniski LVRTC, neejot uz pasta nodaļu.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu