Atklājot Laimas Mīlestības mājiņu, aicina palīdzēt piepildīt daudzbērnu ģimeņu sapņus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trešo gadu pēc kārtas, Ziemassvētku laikā, saldumu ražotājs Laima, atklājot Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņu, aicina sabiedrību piedalīties labdarības akcijā un kopā piepildīt Latvijas maznodrošināto daudzbērnu ģimeņu bērnu sapņus par Ziemassvētku dāvanām, kuras pašas ģimenes nevar atļauties.

Saldumu ražotājs Laima sadarbībā ar biedrību Ascendum aicina līdzcilvēkus apmeklēt Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņu pie Laimas pulksteņa un kopā piepildīt 500 Latvijas daudzbērnu ģimeņu bērnu sapņus, sarūpējot Ziemassvētku dāvanas. Pateicoties līdzcilvēku sirds dāsnumam un sabiedrības atbalstam šo gadu laikā Ziemassvētku brīnums sarūpēts jau vairāk nekā 700 bērniem no daudzbērnu ģimenēm visā Latvijā.

Maija Brūkle, Laimas zīmola vadītāja uzsvēra: «Ziemassvētku laiks ir īpašs brīnumu laiks, kad mēs katrs noticam brīnumam un klusībā ceram, ka piepildīsies mūsu viskvēlākie sapņi. Šajā laikā mēs daudz biežāk domājam gaišas domas un darām labus darbus, dāvājot Mīlestību un atbalstot līdzcilvēkus. Kopš 2012. gada mēs visi kopā — Laima ar līdzcilvēku atbalstu — esam palīdzējuši vairāk nekā 700 daudzbērnu ģimeņu bērniem. Arī šogad visi kopā mēs varam palīdzēt piepildīt bērniņu sapņus, atnākot uz Laimas Mīlestības mājiņu, sniegt atbalstu un izvēlēties daudzbērnu ģimeņu bērnu zīmētās kartiņas un sarūpēt dāvaniņu, pēc kuras mazā sirsniņa visvairāk ilgojas.»

Savukārts Eva Ikstena-Strapcāne, biedrības Ascendum valdes locekle norādīja «Biedrība Ascendum otro gadu sadarbojas ar saldumu fabriku Laimu, rūpējoties, lai reģionu bērniem no maznodrošinātām ģimenēm īstenotu Ziemassvētku sapni! Pagājušogad akcijas ietvaros dāvanas saņēma 400 bērnu. Šogad ir uzrunāti jau 500 bērni no vienpadsmit Zemgales un Latgales novadiem. Arī biedrības Ascendum birojā katrs esam izvēlējušies pa vēstulītei, lai arī personīgi iegādātos kāda bērna ilgi gaidītu mantu — enciklopēdiju, lelli, velosipēdu vai konstruktoru — kuru ģimene nevar atļauties. Aicinām visus nākt uz Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņu un atbalstīt Latvijas bērnus!»

Pirmo Latvijas maznodrošināto daudzbērnu ģimeņu bērnu veidoto kartiņu no Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņas brīnumu egles paņems Sindijas un Guntara Meluškānu ģimene, kas paši audzina četrus bērnus. Viņi, rādot piemēru citiem, šogad nolēmuši palīdzēt trim bērniņiem, sarūpējot Ziemassvētku dāvanu, pēc kā ilgojas mazās bērnu sirsniņas.

Pirmoreiz Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņa tika atklāta 2012. gada decembrī Vecrīgā pie leģendārā Laimas pulksteņa. Tradicionāli Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņā tiek atklāta arī Ziemassvētku brīnumu egle, ko rotā Latvijas maznodrošināto daudzbērnu ģimeņu bērnu paštaisītas svētku kartiņas — tajās atklātas bērnu kvēlākās vēlmes par Ziemassvētku dāvanām šajos svētkos, kuras pati ģimene nevar atļauties. Ikviens var radīt svētku brīnumu — paņemt vienu no bērnu veidotām kartiņā, sarūpēt šo dāvanu un nogādāt to Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņā. Dāvana pēc tam sadarbībā ar Ascendum tiks aizgādāta konkrētajai ģimenei.

Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņu var apmeklēt ikviens un ar gaišām domām paveikt labu darbu, izvēloties bērnu veidotu kartiņu un palīdzot īstenot maznodrošināto daudzbērnu ģimeņu bērnu kvēlākos sapņus. Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņā ikviens tiek sagaidīts ar siltu smaidu un pacienāts ar gardajām Laimas piparkūkām, šokolādes konfektēm un karsto dzērienu.

Labdarības akcija Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņā pie Laimas pulksteņa Rīgā norisināsies no 2014. gada 30. novembra līdz 2015. gada 8. janvārim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu