Berluskoni: labāk skaistas meitenes, nekā būt gejam (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Itālijas premjerministrs Silvio Berluskoni spiests uzklausīt kārtējo kritikas vētru pēc tam, kad paziņojis, ka ir labāk, ja patīk skaistas meitenes, nekā būt gejam.

Berluskoni jau kopš pērnā gada nākas atsist kritiķu uzbrukumus saistībā ar viņa interesi par jaunām meitenēm. Itālijas presē parādījušies raksti par viņa kārtējo iespējamo afēru, kad pēc Berluskoni personiska telefonzvana no apcietinājuma tika atbrīvota kāda par zādzību aizturēta pusaudze vārdā Rūbija.

Berluskoni paziņojis, ka neuzskata savu rīcību par nosodāmu un atkāpties no amata nedomā. "Es strādāju un strādāšu bez pārtraukuma, bet šad tad es ieskatos acīs skaistām sievietēm. Labāk taču ir, ja patīk skaistas sievietes, nevis būt gejam," paziņoja premjers.

74 gadus vecais Berluskoni  līdz šim ir veiksmīgi pārcietis visus opozīcijas uzbrukumus, kas saistīti ar viņa interesi par sievietēm. Vienīgais upuris pagaidām bijusi viņa laulība – pērn no viņa aizgāja sieva, kad kļuva zināms, ka premjers piedalījies kādas jaunietes 18 gadu dzimšanas dienas svinībās.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu