«Lido» apgrozījums pērn saglabājas iepriekšējā gada līmenī

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma «Lido» apgrozījums pērn ir saglabājies iepriekšējā gada līmenī, pastāstīja «Lido» valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa.

Viņa norādīja, ka ka uzņēmums pērn ir sasniedzis iecerēto un noturējis apgrozījumu 2014.gada līmenī, taču konkrētāk par «Lido» pagājušā gada finanšu rādītājiem varēs runāt brīdī, kad būs pieejami auditētie rezultāti par pagājušo gadu.

Auziņa sacīja, ka uzņēmuma apgrozījums pērn ir sasniegts, pateicoties jaunu objektu veiksmīgai atvēršanai un uzņēmuma iekšējo procesu uzlabošanai.

Viņa atgādināja, ka arī pērn «Lido» veiksmīgi turpināja paplašināšanos Baltijā un nostiprināja pozīcijas Igaunijā, atverot «Lido» restorānu tirdzniecības centrā «Ulemiste», Tallinā. Tāpat uzņēmums pagājušā gada vasarā Latvijā tirdzniecības centrā «Galleria Riga» atvēra pilnīgi jauna koncepta «Lido» veikalu-kafejnīcu «Ķirsons». «Patlaban esam gandarīti, jo redzam, ka klienti jauno konceptu novērtē un ir jau iemīļojuši,» sacīja Auziņa, piebilstot, ka veikala-kafejnīcas atvēršana «Lido» devusi iespēju sasniegt jaunu klientu segmentu.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka 2014.gadā «Lido» strādāja ar 33,158 miljonu eiro apgrozījumu un 889 tūkstošu eiro zaudējumiem.

«Lido» galvenie darbības virzieni ir sabiedriskā ēdināšana, gaļas produktu pārstrāde, zivju produktu apstrāde, pusfabrikātu ražošana un realizācija. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Gunārs Ķirsons. Rīgā ir desmit «Lido» restorāni, kā arī gaļas un kulinārijas ražošanas bāze, alus darītava, konditoreja, veikals un veikals-kafejnīca. Tāpat «Lido» ir trīs restorāni Igaunijas galvaspilsētā Tallinā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu