Japāņiem būs "Subaru Legacy STI" (19)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Fuji Heavy Industries" automobiļu nodaļa "Subaru" vietējā tirgū izlaidīs modeļa "Legacy" speciālversiju "STI S402".

Īpašais modelis tiks izlaists tikai 402 eksemplāros gan sedana, gan universāla versijā un ir paredzēts tikai iekšējam tirgum.

"Subaru Legacy STI S402" uzstādīts 2.5 litru četru cilindru turbo bokserdzinējs ar 300 zirgspēkiem, un tas no standarta "Legacy" atšķiras arī ar citādāku, proti, krietni agresīvāku un sportiskāku virsbūves dizainu. Tostarp jāmin par 20 mm paplatinātas riteņu arkas, modificēti bamperi ar aerodinamiskiem elementiem, 18 collu BBS riteņu diski ar "Bridgestone Potenza" riepām.

Tāpat modelim ir asāks stūres mehānisms, "Brembo" bremžu sistēma ar 6 cilindriņu suportiem priekšā un 2 cilindriņu suportiem aizmugurē, modificēti bremžu diski, "Bilstein" amortizatori.

Starp jaunumiem salonā var minēt sporta sēdekļus, "Momo" stūri, cita dizaina instrumentu paneli un S402 emblēmas ikvienā brīvā vietā.

Pārdošanā Japānā "Subaru Legacy STI S402" nonāks jūnija beigās, un tā cena ir 5 491 500 jenu par universālu un 5 355 000 jenu par sedanu (attiecīgi 23 800 un 23 200 lati).

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu