"Kalnozols celtniecība" tiek atzīts par spēcīgāko zīmolu starp būvniekiem

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Saskaņā ar konkursa "Baltic Brand Formula" rezultātiem būvuzņēmums "Kalnozols celtniecība" ir atzīts par spēcīgāko zīmolu starp būvniekiem. Būvuzņēmuma vadība uzskata, ka šādu novērtējumu saņēmusi, pateicoties veiksmīgai uzņēmuma ilgtermiņa stratēģijai un nacionālo vērtību popularizēšanai un atbalstīšanai.

SIA "Kalnozols celtniecība" mārketinga direktors Oskars Priede: "Ņemot vērā konkurenci būvniecības jomā, būvuzņēmums "Kalnozols celtniecība" ir jo īpaši gandarīts par spēcīgākā zīmola starp būvuzņēmumiem Latvijā novērtējumu. Vienmēr esam lepojušies ar to, ka esam pārstāvējuši nacionālas vērtības. To pierāda gan mūsu nosaukums, gan daudzo kultūrvēsturisko objektu restaurēšana, gan arī iesaistīšanās dažādās labdarības akcijās. Tāpat nekad neesam baidījušies paust savu viedokli, aktualizējot sabiedrībā, uzņēmējdarbībā vai likumdošanā samilzušas problēmas. Uzskatām, ka, pateicoties mūsu līdzšinējai uzņēmuma ilgtermiņa stratēģijai, arī esam iemantojuši sabiedrības uzticību. Šis augstais novērtējums kalpo mums par nozīmīgu stimulu, lai arī turpmāk kopā ar jauno būvuzņēmuma stratēģisko investoru "MG Baltic Investment" sabiedrība varētu lepoties ar mūsu labi padarītajiem darbiem."

"Kalnozols celtniecība" pēdējos gados ir iesaistījusies daudzu sociāli nozīmīgu jautājumu aktualizēšanā un risināšanā. Piemēram, ar vides reklāmām aicinot iedzīvotājus nedoties uz Īriju, atbalstot arodizglītību RTU un LLU, koka arhitektūras saglabāšanu Rīgā, veicot dāvinājumus Latgales reģiona skolām, bibliotēkām un ar kultūru saistītām iestādēm. Ilggadēja draudzība izveidojusies ar bērnunamu "Lejasstrazdi". Atbalsts sniegts Latvijas Šaha savienībai, Latvijas Automobiļu federācijai, projektam "Pēdas", mūzikas un mākslas festivālam "Bildes", arhitektūras studentu aktivitātēm, projektam "Jaunās zvaigznes" u.c.

Konkursa "Baltic Brand Formula" ietvaros speciāli izveidota neatkarīga ekspertu komisija un patērētāji noteica vērtīgākos Baltiju valstu zīmolus 20 kategorijās. Konkursa noslēgums norisinājās šā gada 8.jūnijā.

Par "Kalnozols celtniecība" Par nozīmīgāko būvuzņēmuma pēdējā laika notikumu var uzskatīt stratēģiskā investora "MG Baltic Investment" piesaisti ar mērķi nodrošināt daudz dinamiskāku "Kalnozols celtneicība" attīstību un konkurētspējas palielināšanu Latvijā un ārpus tās. Saskaņā ar noslēgto darījumu "Kalnozols celtniecība" 75% kapitāla daļu pieder jaunajam investoram, bet 25% - vienam no līdzšinējiem īpašniekiem SIA "Ranka K".

Pērn "Kalnozols celtniecība" sasniedza 28 miljonu latu lielu apgrozījumu, kas ir par 10% lielāks nekā 2005.gadā. Būvkompānija vienmēr ir bijis priekšzīmīgs nodokļu maksātājs. Par to liecina 2006. gada nodokļu iemaksa valsts budžetā, kas kopumā ir 7 miljoni latu, t.sk., sociālais un iedzīvotāju ienākuma nodoklis vairāk nekā 2 miljoni latu, PVN maksājumi 4,9 miljonu latu apmērā. "Kalnozols celtniecība" piedalījusies daudzu iespaidīgu būvniecības objektu celtniecībā, rekonstrukcijā vai renovācijā. Vērienīgākie no tiem Latvijā: LMT administratīvo ēku komplekts, Latvijas Bankas naudas glabātava, Rīgas Rātsnams, Lido atpūtas komplekss Krasta ielā, Valdemāra centrs, viesnīca "Konventa sēta", "TEC-1", jauno māju projekti "Dienvidu pakavs", "Metropolia" un citi.

Būvkompānijai ir liela būvniecības pieredze arī ārvalstīs: Krievijā – "Porsche", "BMW" un "Mercedes" autocentru Maskavā, Centrālās rajona slimnīcas Altaja republikā, Medicīnas centra Čeļabinskā būvniecība; Norvēģijā – zivju pārstrādes rūpnīcas būvniecība; Vācijā – vairāk nekā 50 rindu māju celtniecība un garākās ēkas Brēmenē Speicher XI (arhitektūras piemineklis, kurā tagad atrodas Mākslas augstskola, Jūras muzejs, arhitektu un dizaineru biroji) restaurācija.

Būvkompānija "Kalnozols celtniecība" ir dibināta 1996.gada 28.martā un ir viena no vadošajām Latvijas būvfirmām, kurā strādā 650 pieredzējuši un kvalificēti darbinieki. "Kalnozols celtniecība" nodarbojas ar rūpniecisko, civilo un inženiertehnisko ēku celtniecību un rekonstrukciju, strādājot kā ģenerāluzņēmējs un pašu spēkiem veicot liela apjoma monolīto betonēšanu, kā arī inženierkomunikāciju izbūvi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu