Automašīnai iebraucot grāvī, cietusi jauna sieviete un mazs bērns

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Piektdien Priekuļu novadā, vieglajai automašīnai iebraucot grāvī, cietusi jauna sieviete un pāris gadus veca meitenīte, informēja Valsts policijas preses pārstāvis Dairis Anučins.

Negadījums notika autoceļa Cēsis-Vecpiebalga-Madona 7.kilometrā. 1990.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Nissan Almera» nobrauca no ceļa, iebrauca grāvī un apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas pasažieres - 1994.gadā dzimusi sieviete un 2014.gadā dzimusi meitene. Cietušās tika nogādātas slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Lokomotīves ielā, piektdien notika sadursme starp automašīnu «Audi», kuru vadīja 1989.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu «Dodge», kuru vadīja 1968.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta abu automašīnu vadītāji, kā arī automašīnas «Dodge» pasažiere. Visi cietušie tika nogādāti slimnīcā.

Stopiņu novada Sauriešos, uz ceļa Ulbroka-Ogre, 1973.gadā dzimis, atrodoties alkohola reibumā, pagaidām nenoskaidrotos apstākļos izkrita no 1983.gadā dzimušas sievietes vadītas automašīnas «Volkswagen». Pasažieris tika nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Jelgavas ielā, 1955.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «BMW», iespējams, radušos veselības problēmu dēļ nobrauca no ceļa un ietriecās elektrības stabā. Pēc negadījuma autovadītājs tika nogādāts slimnīcā.

Olaines novadā, Jelgavas un Vilnīšu ielu krustojumā, notika sadursme starp 1935.gadā dzimuša vīrieša vadītu automašīnu «Citroen» un 1945.gadā dzimušas sievietes vadītu automašīnu «Mercedes Benz». Negadījumā cieta automašīnas «Mercedes Benz» vadītājs un 1969.gadā dzimusi «Citroen» pasažiere. Abi cietušie tika nogādāti slimnīcā.

Viļakā, Eržepoles ielā, 1974.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Volkswagen Transporter» ietriecās stāvošā automašīnā «Volkswagen Passat Variant», kā rezultātā abas automašīnas iebrauca grāvī. Pēc negadījuma slimnīcā tika nogādāts automašīnas «Volkswagen Transporter» vadītājs.

Savukārt Rīgā, Kaļku ielā, nenoskaidrots velosipēda vadītājs uzbrauca 1929.gadā dzimušai gājējai un no notikuma vietas aizbrauca. Pēc negadījuma sieviete tika nogādāta slimnīcā.

Piektdien valstī kopumā reģistrēti 40 ceļu satiksmes negadījumi, desmit avārijās cietuši 14 cilvēki, liecina policijas apkopotā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu