Mazda papildina mazo krosoveru plejādi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mazda

Losandželosas auto šovā novembra beigās Mazda prezentēs jaunāko papildinājumu mazo krosoveru segmentā.

Tendences tirgū ignorēt būtu muļķīgi, tādēļ auto ražotāji steidz pielāgoties un nodrošināties ar automobiļiem, ko pircēji perspektīvā varētu vēlēties. Tā kā dažāda izmēra krosoveru popularitāte turpina augt, nav jābrīnās, ka kompāniju klāstā visraitāk palielinās tieši šāda tipa spēkratu piedāvājums.

Mazda gadījumā jaunpienācējs būs CX-3, kas dienas gaismu plašas auditorijas priekšā pirmo reizi ieraudzīs Losandželosā 21. novembrī.

Mazda krosoveram izvēlēta klasiskā piedziņa

No dizaina skices, kas apzināti noplūdināta tīmeklī, īsti neko saprast nevar, taču interesanti ir tie daži informācijas graudi, kas šo attēlu pavada. Tas, ka krosovers savā interpretācijā iemieso SKYACTIV tehnoloģiju un KODO – Soul of Motion dizaina valodas kombināciju, ir skaidrs un izbrīnu nerada. Interesanta turpretim ir izvēlētā agregātu un piedziņas mezglu kombinācija, proti, CX-3 atkarībā no noieta tirgus tiks komplektēts ar 1,5 vai 2 litru benzīna motoru, kas iebūvēts gareniski un piedzen aizmugurējos riteņus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu