Zeķu pavēlniece – Inese Krūmiņa

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / www.sieviesuklubs.lv

Zini, kur mājo sievišķība? Grācija? Elegance? Ir tāda mājīga vietiņa Rīgā – uz Brīvības un Bruņinieku stūra, nelielā pagrabiņā, kurā tiešām pārpārēm dzīvo katras sievietes un vīrieša sapnis – zeķes ar odziņu. Tas ir zeķu veikals SockBox. Kā tapa jaunā zeķu kolekcija? Kā pēc "Riga Fashion Week" modes skates jūtas kolekcijas dizainere Inese Krūmiņa? Lasi ekspresintervijā speciāli www.sieviesuklubs.lv.

Kā tapa jaunā pavasara/vasaras zeķu kolekcija?

Šī nav zīmēta kolekcija, kad vispirms viss top uz papīra un tad dzīvē. Visus modeļus gatavojām uzreiz, šuvām un laikojām. Kad bija gatavas pirmās zeķes un bodiji, tapa vēl tik daudz ideju. Līdz ir tieši šāds rezultāts, kādu redzējām Riga Fashion Week skatē. Kamēr šuvām modeļus, tos mērīja visi. Arī sievietes, kuras strādā darbnīcā un ir tālu no modeļu auguma. Bet šīs zeķes un bodiji jebkura auguma sievieti padara seksapīlu.

Kur smēlies iedvesmu?

Nezinu. Tāpat kā nezinu, kādēļ sāku veidot zeķes. Jutu, ka bez tām nevaru, un "SockBox" sāka ražot zeķes. Manī bija pārliecība, ka jārada tas, ko nekur citur nevar nopirkt.

Kā jūties pēc skates?

Ļoti gandarīta. Šķiet, esmu pavērusi vēl vienu taciņu, pa kuru doties. Protams, ir grūti, jo "SockBox" latiņa ir augsta. Bet esmu lepna un tiešām ļoti, ļoti gandarīta par paveikto. Saņemu tik daudz labu vārdu par kolekciju.

Ikdienā pati nēsā sevis radītās zeķes?

Man ir dažādi periodi. Ir brīži, kad vēlos staigāt tikai melnās zeķēs, bet bieži nēsāju SockBox darinājumus.

Kas tev ir mīļāks – zeķes, zeķbikses, legingi?

Tā nevar pateikt, jo mana izvēle ir atkarīga no dvēseles noskaņojuma. Citas dienas savu stilu pielāgoju pat pie mīļākās matu sprādzes.

Kā tu iedrošinātu tās sievietes, kurām nebūt nav modeļu augums, uzvilkt arī ko seksīgu un erotisku? Piemēram, kādu modeli no jaunās SockBox kolekcijas?

Sievietei vienreiz jāuzmēra iepaticies bodijs, vislabāk, ja uz veikalu viņa paņem līdzi arī vīrieti, viņš redzēs tevi šajā tērpā, un zinu, kāda būs atbilde.

Lielākā daļa vīriešu būs sajūsmā, ja sieviete šādā puscaurspīdīgā tērpā pasniegs brokastis gultā…

Savu vīrieti šādā tērpā arī bieži palutini savā guļamistabā?

Tas lai paliek mans sievišķīgais noslēpums (koķeti pasmaida).

Vērojot vīriešus veikalā, kāda ir viņu izvēle? Ko viņi visbiežāk pērk savām dāmām?

Protams, zeķes. Vīrieši vēlas sev blakus redzēt īstu sievieti –

tērpušos zeķēs, seksīgā veļā un augstpapēdenēs.

To redzam arī savā veikalā. Vīrieši reti pērk zeķbikses. Biežāk viņi dāvina tieši zeķes!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu