HTC prezentē jaunu viedtālruni pašiņu cienītājiem (13)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HTC

Taivānā bāzētais tehnoloģiju ražotājs HTC prezentējis savu jaunāko viedtālruņa modeli, kuram ir augstas izšķirtspējas kameras abās telefona pusēs, kas īpaši pievilcīgi šķitīs cilvēkiem, kam patīk fotografēt pašiņus.

HTC «Desire Eye», kas tika prezentēts Ņujorkā, ir 13 megapikseļu kameras gan viedtālruņa priekšpusē, gan aizmugurē. Piedevām abām kamerām ir divkrāsu LED zibspuldze, kas palīdz iemūžināt dabiskus toņus, pat ja apkārtējais apgaismojums nav pietiekami labs.

««Desire Eye» ir pilnībā aprīkots tiem, kam patīk uzņemt lieliskas fotogrāfijas, video un pašiņus,» teikts HTC paziņojumā.

Trīs mikrofoni paceļ ierīces audio kvalitāti vēl augstākā līmenī, nodrošinot kristāliski skaidru balss un video ierakstu, neskatoties uz apkārtējiem apstākļiem. HTC BoomSound un 5,2 collu augstas izšķirtspējas ekrāns nodrošina, ka HTC Desire EYE viedtālrunis ir labs multimediju sabiedrotais, kā arī fotogrāfiju un video pārlūkierīce.

Foto: HTC

Drošais, ūdensizturīgais vienlaidu korpusa dizains varbūt nav tik moderns un stilīgs, taču tas nodrošina, ka attēls vienmēr tiks iemūžināts tik vienkāršā veidā, cik vien iespējams, rīkojoties kaut vai tikai ar vienu roku.

HTC EYE Experience apvienojumā ar Zoe, Qualcomm Snapdragon 801 procesoru un ātro 4G datu pārraides savienojamību nodrošina, ka turpmāk savu labāko attēlu rediģēšana un dalīšanās ar tiem būs viegla, neskatoties uz atrašanās vietu.

Var atzīmēt, ka pilnveidotas pašiņu uzņemšanas iespējas ar HTC EYE Experience funkciju jau drīzumā Taivānas kompānija piedāvās arī citu zīmola viedtālruņu lietotājiem. Kompānija savā paziņojumā atzīmē, ka jaunās funkcijas būs pieejamas HTC One (M7), HTC One (M8), HTC One E8, HTC One mini, HTC One mini 2, HTC One max, HTC Desire 816, HTC Desire 820 un HTC Butterfly 2 tuvāko mēnešu laikā.

Paralēli jaunajam Desire Eye viedtelefonam HTC atklāja arī neierastas formas RE kameru, kas ierasti taisnstūrveida formas kameru vietā ir veidota apaļa periskopam līdzīga priekšmeta formā, kas lieliski iegulst cilvēka rokā.

Foto: HTC

Kompānija norādīja, ka kamerai ir sensors, kas to automātiski aktivizē, kad tā tiek paņemta rokās, tādēļ tai nav ieslēgšanas pogas.

Ar vienu pieskārienu ekrānam iespējams iemūžināt fotogrāfiju, bet ar ilgāku pieskārienu ekrānam iespējams mirkli iemūžināt video, līdz ar to nekas netiek palaists garām, meklējot vajadzīgās funkcijas.

Pateicoties augstas izšķirtspējas, 16 MP CMOS sensoram, Full HD (1080p) video ieraksta funkcijai, 146 grādus platleņķa objektīvam, palēninājuma ieraksta funkcijām, RE tvers mirkļus līdz šim vēl nebijušā veidā. RE aplikācijas īpašības dod iespēju ar tālvadības skatu meklētāju iegūt neatkārtojamu fotogrāfiju, kā arī mobilās ierīces ekrānā vērot pašu darbību vai, pieslēdzoties galerijai, atkārtoti noskatīties fotogrāfijas un video, kas jau ir saglabāti. Tā kā dzīvē piedzīvojumu ir nebeidzami daudz, aplikācija dos iespēju saglabāt it visu tālrunī vai automātiski virtuālajā mākonī, lai vairs nevajadzētu uztraukties par vietas trūkumu tālrunī, nezaudējot kādu lielisku fotogrāfiju. Papildinājumā RE drīzumā sniegs iespēju video straumēšanai YouTube, dodot iespēju izdzīvot ik mirkli un tajā pašā laikā dalīties ar to savā YouTube kanālā. RE aplikācija būs pieejama gan Android, gan iOS platformās.

HTC jūlijā-septembrī strādāja ar 21 miljonu ASV dolāru (16 miljonu eiro) lielu tīro peļņu, bet gada izteiksmē uzņēmuma ienākumi kritās par 11%, tam cenšoties saglabāt savu vietu ārkārtīgi lielas konkurences piesātinātajā viedtālruņu tirgū.

Foto: HTC
Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu