Vairāk kā 150 karavīru nodevuši balsis glabāšanā pirms mācībām «Sudraba Bulta» (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas armija

4.oktobrī, kad Latvijā norisināsies 12.Saeimas vēlēšanas, daudzi patriotiski pilsoņi – tie, kuri izvēlējušies dienēt Latvijas armijā – jau būs izdarījuši savu izvēli un nodevuši savas balsis glabāšanā, TVNET informēja Aizsardzības ministrijā.

Vēlēšanu dienā karavīri Ādažu poligonā trenēsies sadarboties ar sabiedrotajiem un uzlabot prasmes uzbrukuma un aizstāvēšanās operācijās.

1. un 2.oktobrī vairāk nekā 150 Sauszemes spēku kājnieku brigādes karavīru, kas iesaistīti mācībās «Sudraba Bulta 2014», jau nodevuši savas balsis glabāšanā Rīgas vēlēšanu iecirkņos.

«Vēlēšanās varēs piedalīties ikviens Latvijas karavīrs un zemessargs, kurš piedalās mācībās. Karavīri savu izvēli būs izdarījuši vēl pirms ieroča pielādēšanas,» uzsver mācību vadītājs pulkvedis Mārtiņš Liberts.

Savukārt 1.novada zemessargi, kas ierodas mācībās 3.oktobrī, būs nobalsojuši 1. un 2.oktobrī Kurzemes vēlēšanu iecirkņos.

Sauszemes spēku kājnieku brigādes karavīri jau kopš 2.oktobra vakara būs poligonā, kur kopā ar 1.Zemessardzes novada zemessargiem būs iesaistīti mācību uzdevumu izpildē.

Aktīvajā mācību fāzē no 3. līdz 5.oktobrim mācībās iesaistītās vienības darbosies nepārtrauktā diennakts režīmā

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu