Atsaukums ziņai par bijušajiem Parex akcionāriem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Atsaucam 2014.gada 24.septembrī interneta vietnē www.tvnet.lv sadaļā financenet.lv publicētajā rakstā «Jurijs Šeflers varētu būt atstādināts aizdomu dēļ, ka pārstāv bijušos Parex akcionārus» iekļautās ziņas.

Atsaucam šādu tekstu:

Galvenās pārdošanas procesu apstādināt ieinteresētās personas apvienojušas savas intereses jau 2013.gada nogalē. Tie esot Andris Šķēle, Jurijs Šeflers, Valērijs Kargins un Viktors Krasovickis.

(..) Valērijs Kargins un Viktors Krasovickis uzrunājuši starpniekus – Andri Šķēli un Juriju Šefleru. Tika panākta vienošanās, ka bankas pircējs (starpnieks) būs Jurijs Šeflers, lai arī viņam nav agrākas pieredzes finanšu darbībā. Šefleram Citadeli nopērkot, tika paredzēts, ka lielākā daļa bankas ar laiku nonāktu Valērija Kargina un Viktora Krasovicka pastarpinātā kontrolē.

Atvainojamies Jurijam Šefleram, dzimušam 1967.gada 10.septembrī, par minēto ziņu publicēšanu SIA «TV NET» interneta vietnē www.tvnet.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu