Pārdošanā nonāk jauns budžeta klases viedtālrunis no Microsoft

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Microsoft

No šīs nedēļas Latvijā pārdošanā pieejams Microsoft Lumia 550 — budžeta klases viedtālrunis ar 4G atbalstu un Windows 10 operētājsistēmu. Lumia 550 ir labākā izvēle lietotājam, kas vēlas augstu kvalitāti, superātru darbību un labāko Windows 10 pieredzi par saprātīgu cenu.

Lumia 550 veiktspēju nodrošina četru kodolu procesors Qualcomm Snapdragon 210 ar 1,1 GHz takts frekvenci un 1 GB operatīvā atmiņa. Telefonam ir 8 GB iebūvētā atmiņa, taču to iespējams palielināt līdz pat 200 GB ar MicroSD atmiņas karti. Tāpat datus var izvietot OneDrive mākoņkrātuvē.

Microsoft Lumia 550 ir viegli noņemams aizmugurējais panelis, kas atvieglo piekļuvi izņemamajam 2100 mAh akumulatoram; noņemamais panelis atvieglo arī ierīces individualizēšanu, ja rodas vēlme uzlikt citas krāsas vāciņu. Lumia 550 lietotājiem pieejams divās krāsās — baltā un melnā. Tālrunim ir 4,7 collu 16:9 proporcijas HD ekrāns (1280 x 720 pikseļi, 315 ppi), 5 megapikseļu galvenā kamera ar LED zibspuldzi un 2 megapikseļu priekšējā kamera, kas nodrošina pietiekamu kvalitāti, uzņemot pašbildes vai veicot Skype videozvanus.

Produktīvam darbam un patīkamai izklaidei Lumia 550 iebūvētas tādas lietotnes Microsoft Edge, Skype, Creative Studio, Lumia Camera un Lumia Selfie. Fotogrāfijas un citus failus viegli saglabāt, izmantojot OneDrive, bet Windows 10 operētājsistēma ļauj datus sinhronizēt ar citām Windows ierīcēm.

Microsoft Lumia 550 aptuvenā mazumtirdzniecības cena Latvijā ir 130 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu