Valmierā atvērs Ziemassvētku namiņu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

18.decembrī plkst.18 Valmieras centrā tiks atvērts Ziemassvētku namiņš, informēja Valmieras Kultūras centra sabiedrisko attiecību vadītāja Līga Tarbuna.

Namiņa durvis atslēgs Ziemassvētku vecītis, kurš arī šogad uzklausīs bērnu paveiktos labos darbus un blēņas, fotografēsies kopā ar namiņa apmeklētājiem un cienās ar konfektēm. Atvēršanas pasākumā piedalīsies arī Cālis un Rūķis, kuri aicinās bērnus piedalīties rotaļās un radošās aktivitātēs.

Ziemassvētku vecītis namiņā viesosies 19.decembrī no plkst.11 līdz 13, 20.decembrī no plkst.11 līdz 13, 21.decembrī no plkst.18 līdz 20, 22.decembrī no plkst.16 līdz 20 un 23.decembrī no plkst.18 līdz 20.

Savukārt 19.decembrī pie Ziemassvētku namiņa būs putnu barotavu gatavošanas darbnīca, 20.decembrī ikviens aicināts piedalīties radošajās aktivitātēs «Esi aktīvs, Ziemassvētkus gaidot!», bet 21.decembrī radošajās darbnīcās mazus un lielus aicinās piedalīties Valmieras jaunatnes centrs «Vinda». 22.decembrī no plkst.16 līdz 20 Valmieras centrā piestās «Ziemassvētku karavāna», piedāvājot iesaistīties dažādās radošās aktivitātēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu