«Wizz Air» no decembra vidus atcels lidojumus no Rīgas uz Parīzes Buvē lidostu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Ungārijas zemo cenu aviokompānija «Wizz Air» 2015./16.gada ziemas sezonā no 14.decembra atcels lidojumus no starptautiskās lidostas «Rīga» uz Parīzes Buvē lidostu, aģentūrai BNS pastāstīja lidostas Komunikācijas vienības vadītāja Sarmīte Rinmane.

«»Wizz Air» ir informējuši lidostu «Rīga» par reisu atcelšanu no Rīgas uz Parīzes Buvē lidostu no 14.decembra,» sacīja Rinmane.

«Wizz Air» no Rīgas uz Parīzi un atpakaļ lido divas reizes nedēļā - pirmdienās un piektdienās, liecina informācija lidostas mājaslapā.

«Wizz Air» ir lielākā zemo cenu lidsabiedrība Centrālajā un Austrumeiropā pārvadāto pasažieru skaita ziņā. Tā darbību lidostā «Rīga» sāka 2010.gadā martā. Kompānijas akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā. 2014.gadā uzņēmums ziņoja par pelņu 89 miljonu eiro apmērā, bet vēl 2011.gadā cieta deviņu miljonu eiro zaudējumus.

Starptautiskā lidosta «Rīga» ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu