LMT Digital 2015 konferences neformālajā daļā urbānā vide satiks mākslu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Mēdz teikt, ka, sarunām risinoties nepieradinātā vidē, rodas daudz vairāk jaunu ideju un iespaidu. Šī būs unikāla LMT Digital 2015 konferences svinīgā daļa – atšķirībā no iepriekšējiem gadiem tai tiks piešķirta ne tikai jauna forma, bet arī saturs.

Pasākums notiks netradicionālā vietā – universālveikala Stockmann stāvvietā. Vietā, kur urbānā vide sastaps mākslu. Krāsas, VJ projekcijas no dienas laikā pieredzētā, Spotify ballīte un pat kristāla lustras patīkamam kontrastam ar ventilācijas šahtām ir tikai neliela daļa no tā, ko būs iespējams pieredzēt LMT Digital 2015 svinībās, kas norisināsies pēc oficiālās konferences daļas.

Latvijas Mobilā Telefona lounge zonā būs iespējams vērot aktuālās tiešraides mobilajā televīzijā Straume, tostarp arī dienas spilgtākos momentus no LMT Digital 2015 prezentācijām. Lielu popularitāti iekarojušais šīs vasaras spilgtākais muzikālais piedzīvojums – Spotify ballīte – piedāvās iespēju ikvienam pasūtīt savas mīļākās dziesmas. Savukārt LMT Digital 2015 partneris Huawei pasākuma dalībniekiem dos iespēju piedzīvot uguns šovu, kā arī piedalīties spēlē ar gaismas elementiem un iemūžināt to ilgajā foto ekspozīcijā.

Svarīgākā pasākuma daļa ir iespēja satikt lektorus neformālā gaisotnē un uzdot viņiem sev interesējošus jautājumus, kas radušies dienas laikā. Neformālo sarunu laikā ar lektoriem un citiem konferences apmeklētājiem būs iespējams arī diskutēt par izmaiņām un jaunajām tendencēm digitālā mārketinga un sociālo mediju vidē.

Lai pieteiktos pasākumam, reģistrējoties konferencei jānorāda, ka apmeklēs arī svinīgo daļu. Reģistrēties konferencei un ar tās dienaskārtību iespējams iepazīties mājaslapā www.digital2015.lv.

Par konferenci

LMT Digital 2015 ir apmeklētākā interneta mārketinga un sociālo mediju konference Latvijā, ko organizē digitālā mārketinga aģentūra Inspired Digital un pilna servisa pasākumu aģentūra BIG event. Pasākums tiek organizēts ar mobilo sakaru operatora Latvijas Mobilais Telefons, informācijas un komunikācijas tehnoloģiju uzņēmuma Huawei un mediju kompānijas MTG atbalstu. Informatīvi atbalsta portāls Tvnet un žurnāls Kapitāls.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu