Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta gadu vecā meita sākusi modeles gaitas (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas un repera Kanjes Vesta 13 mēnešus vecā meita Norta sākusi modeles gaitas, pozējot žurnāla «Vogue» Francijas izdevuma galvenās redaktores Karīnas Roitfeldas stila ceļvedī.

Norta Vesta iemūžināta melnbaltā fotogrāfijā ar mirdzošiem auskariem un miniatūru zīmola «Chanel» rokassomiņu. Attēlu papildina modes nama radošā direktora Karla Lāgerfelda citāts: «Nekad nav par agru interesēties par modi!»

Šogad «Vogue» tika publicēta Kardašjanas un Vesta fotosesija, kurā bija redzama arī Norta. Taču šī ir pirmā reize, kad mazule ir fotogrāfiju galvenā varone.

Kardašjana norāda, ka viņas meita jau iemācījusies pozēt kameras priekšā. «Kad viņa ierauga fotoaparātu, viņa izstiepj uz priekšu lūpas un nopietni skatās uz priekšu. Tas ir ļoti mīļi,» stāsta 33 gadus vecā Kardašjana.

Kardašjana un Vests nosvinēja kāzas maijā, nepilnu gadu pēc Nortas nākšanas pasaulē.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu