Ziemassvētku vēlēšanās... (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Ziemassvētki ir pasakains laiks, kad notiek brīnumi, tāpēc TVNET adventes laikā aicina Tevi padalīties ar savu ziemassvētku stāstu, piedalīties konkursā un laimēt pārsteiguma balvu katras adventes svētdienā. Esam publicējuši jau otrās adventes nedēļas aizkustinošāko Ziemassvētku stāstu, ko mums ir iesūtījusi lasītāja Kristīne. Paldies visiem, kas iesūtīja stāstus un padalījās ar saviem brīnumainajiem Ziemassvētku notikumiem.

Kā jau mēs visi zinām, Ziemassvētku laiks ir gaidīšanas laiks. Mierīgs, skaists un pārsteigumiem pilns. Mans Ziemassvētku stāsts ir patiešām brīnumu pilns. Mans stāsts sākās šādi...

2010. gada Ziemassvētki kā jau visiem ģimenes lokā, pie vakariņu galda, pārsteigumi, dzejolīšu skaitīšana un dāvanas. Katram bija sarūpētas lapiņas ar skaistiem zīmulīšiem, uz kuriem vajadzēja uzrakstīt savas vēlmes, sapņus un apņemšanās. Kā jau es, esot meitene, un domas klīst par ģimeni un ģimenes pieaugumu, tad nu ar trekniem un lieliem burtiem uzrakstīju «Vēlos ģimenes pieaugumu»! Lapiņu vajadzēja sarullēt, aizsiet ar skaisto lentīti, kas bija piesieta pie zīmulīša un Ziemassvētku vakarā divpadsmitos naktī ārā sadedzināt. Kas teikts tas darīts...

2011.gada aprīlī satiku savu mīlestību un tagadējo draugu, diezgan ātri sākām dzīvot kopā. Pēc mēneša strādājot darbā, sajutu diezgan lielu nogurumu un mazu reibonīti, sākumā īsti nesapratu, kas notiek, bet nu jau līdz vakaram biju sapirkusies trīs grūtniecības testus un biju gatava uzzināt savu tālāko dzīves notikumu. Trīs testi 5 minūtes un sirds pukst arvien straujāk. Kā viens bija skaidrs - es gaidu mazuli.

Ir 2013.gada decembris, manam dēliņam ir gads un vienpadsmit mēneši. Mūsu ikdiena ir smiekliem skaļa un rotaļu pilna. Nu jau ir sagaidīta otrā advente, dāvanas jau laicīgi sarūpētas, atliek tikai izrotāt eglīti, sacept pīrādziņus un svinēt Ziemassvētkus.
Vienīgi šogad Ziemassvētki nāk ar brīnumiem un pārsteigumiem. Pāris dienas atpakaļ mēs uzzinājām, ka mums būs vēl viens ģimenes pieaugums... šis ir pārsteigums mums visiem. Mēs ar draugu ļoti vēlējāmies šo sapnīti piepildīt un lūk brīnumi notiek... Ticiet Brīnumam, ticiet Ziemassvētkiem, ticiet sev un Jums viss izdosies! Priecīgus Ziemassvētkus!

Ziemassvētku stāstu konkurss, spied šeit

Padalies arī tu ar savu Ziemassvētku stāstu un laimē pārsteiguma balvu!

Sūti savu stāstu uz stasti@tvnet.lv

Katras nedēļas interesantākais un aizkustinošākais stāsts tiks publicēts TVNET ziemassvētku sadaļā «Advente».

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu