2012.gada budžetā pārsteigumus nesola

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Finanšu ministrs Andris Vilks sola, ka tuvāko nedēļu laikā būs zināms, par kādu summu nāksies konsolidēt 2012.gada budžetu. Ministrs norāda, ka pārsteigumu konsolidācijas apjomā nebūšot. Kā ziņots, iepriekš kā iespējamais konsolidācijas apjoms 2012.gadam minēti 100 miljoni latu.

Vilks intervijā LNT izskanējušo 100 miljonu konsolidācijas apjomu vērtē kā ticamāko. "Šī summa plus mīnus varētu būt minētie 100 miljoni," norāda ministrs.

Tā kā vēl tikai norit valdības veidošana, nav iespējams pilnvērtīgs darbs budžeta izstrādē. Tomēr Vilks ir pārliecināts, ka budžeta projekts izvērtēšanai Saeimā tiks nodots plānotajā laikā un nekādu sarežģījumu ar budžetu nebūs.

Ministrs intervijā arī apliecināja gatavību saglabāt finanšu ministra krēslu jaunajā valdībā, tiesa, tomēr tikai tādā gadījumā, ja valdību atkal veidotu pašreizējais premjers Valdis Dombrovskis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu