Šveicē reģistrē mājaslapu ar britu prinča vārdu pirms tā paziņošanas (2)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šveices uzņēmējs reģistrējis mājaslapas nosaukumu ar Lielbritānijas prinča Viljama un viņa sievas Ketrīnas pirmdzimtā vārdu vēl pirms tas oficiāli tika paziņots, ceturtdien vēstīja vietējie plašsaziņas līdzekļi.

Luks Andrē Bigss trešdienas rītā reģistrēja mājaslapas adresi «georgealexanderlouis.com», lai gan oficiāli mazā britu prinča vārds vēl nebija paziņots. Uzņēmējs vietnes nosaukumu reģistrējis pēc tam, kad iepazinās ar bukmeikeru piedāvātajām ticamākajām kombinācijām, ko Kembridžas hercogi varētu izvēlēties.

32 gadus vecais Šveices uzņēmējs iztiku pelna, uzminot vietņu adreses, kas vēlāk kļūs populāras. Vēlāk viņš pārdod vietņu nosaukumus klientiem.

Vietne ar Viljama un Ketrīnas dēla Džordža Aleksandra Luī vārdu, kas reģistrēta divas dienas pēc mazuļa dzimšanas, ir 600.bijušajam nekustamo īpašumu aģentam Bigsam piederošā.

Džordžs bija populārākā bukmeikeru izvēle. Tā sauca jau sešus Anglijas karaļus, tostarp karalienes Elizabetes II tēvu karali Džordžu VI, kas valdīja kopš 1936.gada līdz savai nāvei 1952.gadā.

Populāras iespējas bija arī Džeimss, Aleksandrs, Ričards un Luī.

Oficiāli nākamais Lielbritānijas karalis būs pazīstams kā Kembridžas princis Džordžs.

Jau vēstīts, ka mazulis nāca pasaulē pirmdien pulksten 16.24 (18.24 pēc Latvijas laika) un svēra astoņas mārciņas un trīs unces (3,8 kilogramus).

Viljama un Ketrīnas bērns troņmantnieku rindā ir trešais.

Princis Viljams, kurš ir nākamais rindā uz Lielbritānijas troni pēc sava tēva prinča Čārlza, un Ketrīna Midltone apprecējās 2011.gada aprīlī.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu