Nacionālā apvienība Rīgas mēra amatam izvirza Broku, kura kavē pirmo sēdi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgas domes līdzšinējam priekšsēdētājam Nilam Ušakovam (SC) šodien pilsētas mēra vēlēšanās kā konkurente izvirzīta nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-TB/LNNK līdere Baiba Broka.

Pati Broka gan uz pirmo domes sēdi nebija ieradusies. Viņas kolēģis, jaunievēlētais domes deputāts Dainis Locis skaidroja, ka Broka patlaban atrodas lidmašīnā, ceļā uz domi, un ieradīsies «pēc stundas vai divām».

Šī iemesla dēļ domniekiem domes priekšsēdētājas amata kandidāti nebija iespējams iztaujāt un viņa nevarēja piedalīties debatēs, taču viņas pozīcijas aizstāvēja Locis un Aleksandrs Kiršteins.

Arī «Vienotības» deputāti un domes jaunās frakcijas līdere Sarmīte Ēlerte, kura priekšvēlēšanu laikā pati bija mēra amata kandidāte, pauda atbalstu Brokas kandidatūrai.

«Saskaņas centra» deputāts Mihails Kameņeckis gan ironizēja, ka nacionālā apvienība tik veikli izvairījusies no iespējas iztaujāt piedāvāto kandidāti, ka viņam neatliekot citas iespējas kā balsot par Ušakovu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu