"Coca-Cola" svinēs 125.dzimšanas dienu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Svētdien, 8.maijā, tiks svinēta dzēriena "Coca-Cola" 125.dzimšanas diena, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja AS "Coca-Cola" pārstāvji Latvijā.

Jubilejas gads ar saukli "125 gadi dalīta prieka" tiks svinēts ar dažādiem pasākumiem, koncertiem un izstādēm visā pasaulē. Latvijā šovasar no Atlantas ieradīsies ceļojošā izstāde ar "Coca-Cola" vēstures ekspozīciju.

7.maija pusdienlaikā (pēc Latvijas laika plkst.19 vakarā) Atlantā, "Centennial Olympic" parkā, notiks vērienīgs dzimšanas dienas koncerts, ko varēs vērot tiešraidē interneta vietnē "www.coca-cola.com". Uzstāsies "American Idol" uzvarētāja un "Grammy" balvas īpašniece Kellija Klarksone, kā arī "K’naan", Nataša Bedingfīlda, "Ne-Yo" un citi. Koncertu varēs vērot arī ar "Facebook", "Twitter" un "Youtube" starpniecību.

Ar "Coca-Cola" saistītās labākās reklāmas, fotogrāfijas un mākslas darbi tiks apkopoti, piedāvājot aizraujošu stāstu par viena no pasaulē visaugstāk vērtētajiem zīmoliem saistību ar popkultūru 125 gadu garumā.

Retro fotogrāfiju izlase un informācija medijiem pieejama interneta vietnē "www.thecoca-colacompany.com/".

"Coca-Cola" izgudroja zinātnieks un farmaceits Džons Stits Pembertons. "Coca-Cola" tika radīta 1886.gada 8.maijā Atlantā, Džordžijas štatā, ASV.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu