Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Iepazīstam «Fifty Shades Of Grey» seksa rotaļlietas (31)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

...Laikam jau vārds «testējam» būs mazliet par skaļu, bet iepazinos un rokās turēju gan! Taču sākšu no sākuma - izlasot, ka populārā romāna «Fifty Shades Of Grey» izdevēji laiduši klajā arī seksa rotaļlietu līniju, kas Latvijas tirgū parādās kopsolī ar beidzamo grāmatas daļas tulkojumu «Brīvība piecdesmit nokrāsās», nolēmu, ka jāredz tas viss dzīvajā.

Noskaidrojot, ka Latvijā šo līniju pārdod vien «SexyStyle» erotisko preču veikalā, lūdzu tā pārdošanas direktoru Arturu Hasanovu parādīt un pastāstīt par visu, ko grāmatas izdevēji izlēmuši piedāvāt līnijā «Fifty Shades Of Grey». Turklāt tuvojas taču Valentīna diena!

Atkāpe: britu rakstnieces E. L. Džeimsas erotiskais romāns «Fifty Shades of Grey» ir izdots gandrīz visās pasaules valstīs un tiražēts vairāk nekā 75 miljonos eksemplāru, pārsniedzot jebkurus pārdošanas rekordus kopš romāna «Da Vinči kods» laikiem. Šokējoši un skandalozi - E. L. Džeimsas darbi izraisa galēju viedokļu sadursmes, interesi par Piecdesmit nokrāsu triloģiju paceļot nebijušos augstumos.

«Fifty Shades of Grey» ir erotisks stāsts ar BDSM elementiem.

Foto: TVNET

Pirms sākam sarunu, mūs pārtrauc veikala darbinieks, brīdinot, ka beigušies erekciju gredzeni. Jā, tas skan neierasti, it kā kāds pakliegtu - klau, jāpasūta sarkanā nagu laka vai dušas želejas beigušās! Mjā, tomēr tas raksturo to, ka ir pieprasījums, un galu galā bez tā jau nebūtu piedāvājuma!

Foto: TVNET

Kā atceramies, E. L. Džeimsas romāns aizsākas ar pavisam nevainīgu un maigu erotisko rotaļu, kurā tika izmantota vīrieša kaklasaite. Tā tas sākoties arī dzīvē - sākumā acu aizsējs, tad jau roku sasiešana, un tad laiks seksa rotaļlietām seksuālās dzīves daudzveidošanai. Erotisko rotaļlietu sērijā «Fifty Shades Of Grey» tiek ietverts viss, kas nepieciešams, lai, kā saka Arturs, sāktu: «Ja mēs nezinām, ar ko sākt, tad te tas viss ir!

Gan izmēri, gan pasniegšanas dizains - tas viss radīts iesācējiem!

» Turklāt nav nemaz tik traki sadomazohistiski - dizains ir tik tiešām elegants un gaumīgs. Visas detaļas un materiāli ir pašas autores izvēlēti un veidoti, sastrādājoties ar profesionāliem dizaineriem.

Kas īsti lācītim vēderā?

Foto: TVNET

Kā stāsta veikala pārzinis Arturs, katrai seksa rotaļlietai ir rakstnieces izdomāts nosaukums. «Arī uz katras rotaļlietas kastītes ir izlasāms citāts no grāmatas, kas raksturo brīdi, kad šī mantiņa tiek lietota,» rotaļlietu iepakojumus rādot, skaidro Arturs.

Kas tieši ir iegādājams šajā «Fifty Shades Of Grey» erotisko rotaļlietu līnijā?

  • Īpaši draudzīga materiāla erekcijas gredzens ar vibrāciju;
  • Ķermenim īpaši draudzīga materiāla anālais stimulators ar cilpu ērtākai lietošanai;
  • Ķermenim droša un īpaši patīkama materiāla G punkta vibrators;
  • Acu masku komplekts;
  • Sudrabkrāsas patīkami slidena materiāla anālo pērlīšu virtene ar cilpu;
  • Sudrabkrāsas steks ar garu rokturi un cilpu ērtākai lietošanai;
  • Spalvu pušķis ar īsu kātu un sudrabkrāsas spalvām;
  • Melna/sudraba krāsas pletnīte. Divdaļīga. Sudrabkrāsas puse pletnei no maiga, īpaši samtaina materiāla;
Foto: TVNET
  • Ķermenim draudzīga materiāla, gludas formas vibrators ar plašu un spēcīgu vibrāciju klāstu un īpaši izteiktu slīdamību;
  • Ķermenim īpaši draudzīga materiāla anālo bumbiņu virtene ar mainīga diametra bumbiņām un cilpu ērtākai lietošanai;
  • Īpaši slidena, ķermenim draudzīga materiāla mini vibrators;
  • Sudrabkrāsas pātadziņa no maiga, īpaši samtaina materiāla ar ādas skarām;
  • Ķermenim īpaši draudzīga materiāla vaginālās bumbiņas ar cilpu ērtākai lietošanai;
  • Melna/sudraba krāsas lenta acu aizsiešanai;
  • Metāla roku dzelži ciešai sasaistei un pakļaušanai;
  • Caurspīdīgs stikla materiāla dildo ar ērtu rokturi, daudzveidīgu formu un stimulāciju veicinošām pērlītēm;
  • Melna/sudraba krāsas lente roku sasiešanai.
  • Izcenojumi un detalizētāki apraksti veikala "SexyStyle" mājas lapā

Sievietes lieliski sakārdina arī grāmatu nelasījušos vīriešus

Nav noslēpums, ka šo erotisko romānu, kurš sabiedrību satricināja ar savu atklāto valodu visā, kas skar seksu, lasījušas vairāk ir sievietes, tomēr tas nerosina seksuālo apetīti arī vīriešos. Sievietes vienkārši pie brokastu kafijas vai vakara vīna glāzes atstāsta pikantās detaļas un erotiskās spēles. To novērojis arī Artūrs: «Pēdējos desmit gados, manuprāt, nav iznākusi... tāds žanrs, kas izraisījis tādu rezonansi sabiedrībā.

Es redzu, kādi grāmatas apjomi tiek pārdoti - mums šī grāmata iet pa labi un pa kreisi.

Un tas nekas, ka to vairāk iegādājas sievietes, - viņas lieliski šo produktu noreklamē tālāk un iekārdina savus vīriešus!»

Foto: TVNET

Pirms līdz Latvijai nonākusi seksa rotaļlietu sērija «Fifty Shades Of Grey», bijuši pat gadījumi, kad atnāk pāris - atstāsta romāna detaļas un lūdz ko līdzīgu. «Viņi ierodas ar jau gatavu atstāstu no erotiskā romāna - un tad mēs mēģinām ko piemeklēt,» stāsta Artūrs.

Paturot rokās katru no seksa rotaļlietām, uzzinot, kas kur un kā, -

atzīšos, arī neesmu nekāda seksa rotaļlietu eksperte, bet sapratu, ka beidzot ir izlaists kas patiešām skaists un gaumīgs. Iekārojams, tā sakot!

Kaut kā beidzot mēs sākam pieņemt šīs lietas veselīgi - galu galā tā ir būtiska mūsu dzīves sastāvdaļa.

Noteikti iesaku kā ideju Valentīna dienas dāvanai! Nāk arī kāzu laiks, kāpēc lai nedāvinātu pikantas dāvanas?

NOSKATIES ARĪ DOKUMENTĀLO ĪSFILMU PAR ŠĪS GRĀMATAS FENOMENU:

Komentāri (31)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu