Paceman ražos sērijveidā (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Konceptauto Mini Paceman nonāks sērijveida ražošanā, Detroitas autošova laikā oficiāli paziņojis BMW valdes loceklis Jans Robertsons.

Pēc Robertsona teiktā, Paceman sērijveida modelis tirdzniecībā tiks laists agrākais nākamgad, jo pirms tā vēl jāsagatavo un jāsāk tirgot Mini kupeja un rodsters. Kupejas debija esot paredzēta šogad, bet rodsters dīleru salonos nonāks kaut kad 2012. gadā, raksta Automotive News Europe.

Runājot par Paceman, kurš konstruēts uz salīdzinoši svaigā četru durvju krosovera Countryman bāzes, Robertsons saka: "Tagad mēs modeli sūtīsim inženieriem un, domājams, tuvāko mēnešu laikā jau būs skaidrs konkrēts izlaišanas brīdis." Vienlaikus BMW valdes loceklis atzīmējis, ka sērijveida modelis nebūs konceptauto identiska kopija, "taču līdzīgās pazīmes būs ļoti spēcīgi izteiktas".

MINI saime
MINI saime Foto: MINI

Paceman tapšanas cēlonis lielā mērā ir Mini zīmola atdzimšanas 10 gadu jubileja. Līdzīgi kā BMW X6 arī Paceman tiek dēvēts par sports activity coupe un tā mērķauditorija ir cilvēki, kas vēlas pilnpiedziņu automobilī ar divu durvju kupejas stila virsbūvi un četrām sēdvietām.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu